BREAKING EN HORROR: STEEDS MEER BERICHTEN OVER EEN ‘NEW CORONA’ OF ‘CORONA 2’ DAT MILJOENEN DODEN GAAT VEROORZAKEN

ALERT: DIT KAN OOK HEEL GOED EEN SPIN ZIJN VAN HILL & KNOWLTON & JACK -QUA PSYCHOLOGIE HEEFT HET DAAR ALLE SCHIJN VAN

9 Replies to “BREAKING EN HORROR: STEEDS MEER BERICHTEN OVER EEN ‘NEW CORONA’ OF ‘CORONA 2’ DAT MILJOENEN DODEN GAAT VEROORZAKEN”

 1. Psychopaten van het type Osterhaus waren in dat biolab te Wuhan, kenmerkend (!) volkomen/moreel debiel onverantwoordelijk en pure evil, bezig met het sleutelen aan virussen t.b.v. macht en controle over hun (volgens de ‘alien mindset’ dan) prooidieren: de normale mensheid en dierenwereld.
  Ze hebben een virus gecreëerd, dat *100% dodelijk* bleek voor als proefkonijnen gebruikte Oeigoeren.
  Dit virus is ontnapt (hoe is van minder belang).

  Psychopaten willen (achteraf) met hun pure evil kern-krankzinnige gedrag kenmerkend (ook weer letterlijk en of figuurlijk over lijken) *wegkomen* o.a. door camouflage ervan. Ze hebben geen enkele neiging om de waarheid naar buiten te brengen en bijv. rampen te keren. INTEGENDEEL.

  Toen iedereen dood begon om te vallen, zijn ze dus (pro)actief *andere*, eerdere/minder dodelijk gebleken *varianten* van hun “werkzaamheden aan dit virus gaan verspreiden, om zo *in totaal* de mortaliteit omlaag te krijgen (met als gevolg dat e.e.a. nog verraderlijker en dodelijker wordt). ALLES (!!!) beter dan als driedimensionaal levensbedreigende volslagen morele debiel, NORMALITER uitsluitend geschikt als voer voor het vuurpeloton, ontdekt te worden!

  Hier wat info van een tamelijk hoog in de boom zittende Chinese overheidsfiguur met nog een spoortje geweten, die dit toch niet voor zijn rekening wilden nemen, maar die wel verwacht een roepende in de woestijn te zijn (cognitieve dissonatie t.a.v. psychopathie):

  ———————
  Finally, you may have heard that although the disease is highly infectious, it is dangerous only to the elderly or to those who have a compromised immune system. The official lethality rate is approximately 2% or so.

  But these are the influenza infections that have been falsely passed off as the non-existent “coronavirus.” The Agent is far, far more contagious than that, and its fatality rate, unlike the “coronavirus”, is not 2%.

  No, its fatality rate is 100%. Nobody recovers from it. Everybody who contracts it dies.

  And a lot of people are contracting it.

  Hubei Province lies in ruins.

  ROKENDE PUINHOPEN MENSEN…….

 2. tja… het is ook weer bizar hoe weinig je kennelijk weet over dit virus. Ondanks dat ik weet dat het toch niet door je muur van domheid komt, toch nog maar eens uitleggen:
  coronavirussen bestaan al lang, het is gewoon de benaming voor een groep van virussen.

  Het nieuwe coronavirus, dat sinds december 2019 rondwaardt, heet officieel SARS-CoV-2, maar wordt in officiele communicatie steevast ‘new coronavirus’ genoemd, omdat dat precies is wat het is: de opvolger van SARS-CoV-1, het virus dat in 2002 rondwaardde, toen ook gevaarlijk werd geacht maar uiteindelijk slechts zo’n 8000 mensen besmetten. Toen werd het in de gangbare pers ‘het SARS-virus’ genoemd.

  Kennelijk valt dat jou pas op 20 maart op dat dit virus al 3 maanden ‘new coronavirus’ wordt genoemd, en begin je nu te roeptoeteren over een ‘Corona 2’, omdat je weer eens totaal niet hebt opgelet.
  Hoe sneu wil je het hebben?

  En nu je dit is uitgelegd, lees je met die wetenschap nog maar eens een artikel als dit: https://www.nih.gov/news-events/news-releases/new-coronavirus-stable-hours-surfaces

  1. Ik heb diverse meldingen gekregen van klokkenluiders en mensen uit de gezondheidszorg over een nieuw, veel schadelijker en gevaarlijker Corona-virus.

   1. Nee dat heb je niet.

    Anders zou je geen artikel aanhalen waar het gewoon gaat over de ‘new coronavirus’, ofwel: SARS-CoV-2, waar we het al maanden over hebben.

    Het is echt weer ontieglijk dom. Maar ja, wat verwacht je anders?

    1. Domme gek! Er wordt in de media vrijwel nooit gesproken over ‘new Coronavirus’ maar over ‘coronavirus’ e/o ‘Covid 19’. En ik heb die mensen dus wel gesproken. Dit heeft ook te maken met de berichten dat ‘opeens’ ook jonge mensen zeer vatbaar blijken. Dat zou komen door dat nieuwe virus.

     1. Zoals ik dus al schreef: “Ondanks dat ik weet dat het toch niet door je muur van domheid komt…”

      Het SARS-CoV-2 virus wordt sinds december in alle officiele communicatie van gezondheidsorganisaties en wetenschappelijke instituten aangeduid als ‘new coronavirus’, waarmee het onderscheid wordt gemaakt met SARS-CoV-1, dat in 2002-2003 voor een kleine epidemie zorgde, die achteraf makkelijk kon worden ingedamd.

      En nee, je hebt geen deskundigen gesproken, net zoals je nooit iets gelezen hebt.
      De clou is dus: het is een NIEUW virus, en we weten nog niet hoe het zich precies gedraagt, daar zijn we nu achter aan het komen. Nieuwe inzichten worden gedeeld, en als de realiteit ertoe noopt, worden de maatregelen daarop aangepast. Op planeet aarde is dat volkomen logisch, maar in Micha’s brein leidt dat tot errors omdat alles wat niet strookt met de bubbel leidt tot een error. En dan zien we de capslock weer, om eroverheen te schreeuwen.

   2. ‘Ik heb diverse meldingen gekregen van klokkenluiders en mensen uit de gezondheidszorg over een nieuw, veel schadelijker en gevaarlijker Corona-virus.’

    Meldingen van mensen uit de gezondheidszorg? Die hebben momenteel wel wat beters te doen dan deze site aanschrijven. Hooguit een mailtje van figuren die ons graag colloïdaal zilver of erger aansmeren. Daar krijg je een heel blauwe huidskleur van.

  2. Er zijn twee zogeheten strains, die nauwelijks van elkaar zijn te onderscheiden:

   The differences between the two identified strains are tiny. In fact, they can’t really be considered to be separate “strains”, says Jones. And many of the genetic differences won’t affect the production of proteins, and so won’t change the way the virus works, or the symptoms it causes, he says. One is not more deadly than the other.

   Read more: https://www.newscientist.com/article/2236544-coronavirus-are-there-two-strains-and-is-one-more-deadly/#ixzz6HDaI3Kgl

Geef een reactie