BREAKING EN HORROR: ‘TROPISCHE TRUMP’ WEL DEGELIJK ZEER ERNSTIG GEWOND, CRIMINEEL ZWIJGEN VAN NL-MSM

LAATSTE NIEUWS: ZIJN ZOON FLAVIO ZEI VOOR DE RADIO DAT ZIJN VADER ZOU ZIJN OVERLEDEN ALS HIJ 5 MINUTEN LATER IN HET ZIEKENHUIS WAS AANGEKOMEN * ANGST DAT HIJ IN HET ZIEKENHUIS ALSNOG WORDT VERMOORD -DAT IS VAKER GEBEURD IN BRAZILIE MET POLITCI

DIT KAN DE VONK ZIJN DIE HET MONDIALE KRUITVAT TOT ONTPLOFFING GAAT BRENGEN * TOTALE TERREUR VAN DE LINKSE GUTMENSCHEN, DE PIZZAGATE-PEDOFUELEN, DE EU EN DE RUTTE-DEMMINK-MAFIA * ALLES WAT MICHA SCHREEF OVER DE DEMMINK-SQUADS IS DE WAARHEID MAAR DAN MAAL 10 -ZOALS ALTIJD

Bolsonaro’s son Flavio tweeted that his father’s wound was “graver than we expected” and that he arrived at the hospital “nearly dead.” But he said that his father later appeared to be in stable condition. Hospital officials said the candidate suffered a serious wound to his intestine and was undergoing surgery, according to news reports. Bonnen uit Brazilie voegen daaraan toe: Bolsonaro went through a delicate surgery, the knife hit the intestine, lung and liver. He is under intensive care and should spend a long time in the hospital en We’re praying for his health. They have arrested the man who attacked him, is a member of the PT involved in Dilma Roussef’s campaign.

5 Replies to “BREAKING EN HORROR: ‘TROPISCHE TRUMP’ WEL DEGELIJK ZEER ERNSTIG GEWOND, CRIMINEEL ZWIJGEN VAN NL-MSM”

  1. De aanslag werd in alle MSM vermeld, maar dat past niet in het straatje van beroepsleugenaar Kat. Je zou onderhand moeten weten dat Kat net zo betrouwbaar is als Trump. Alles waar hij over kan liegen, liegt hij over.

 1. De NOS plaatst die flagrante volgehouden leugen van de USA psychopathocratie meteen op Teletekst, met onderaan wel de minder belangrijk geachte “notitie in de marge” dat Rusland en Syrië de “kinderen in industriële deegkneders gooiers” ervan verdenkt, om ijskoud een chemische aanval te willen uitvoeren, teneinde ruggensteun van de reus met het psychopathische ‘deep state’ brein = USA te verkrijgen……..hetgeen duidelijk maakt, dat het naoorlogse “Prins” Bernhard (de verzwegen levenslang ingezworen SS en SA Mann en speciale Abwehr V-Mann, die uit pure liefde voor Nederland is umgeturnd tot “ILLEGALE verzetsführer te Londen”) BV in een (ook weer VERZWEGEN) vazal-verhouding tot de USA/GB psychopathocratie staat.

  Hetgeen verklaart dat Prins Bernhard BV haar “overlord” = genoemde reus met het kern-krankzinnige brein, bijstaat om met de ABJECTE, van iedere empathie gespeende oorlogsCRIMINELE (naar kinderen levend in industiële deegkneders en hakselaars gooien riekende) gruwelmoord op reusachtig vluchtelingenkamp en kunststad Dresden weg te komen.

 2. Als psychopaten hun zin tegenover psychopaten met andere belangen willen doorzetten, dan communiceren ze ONDERLING met krankzinnige leugens.

  De Putin psychopathocratie weet nu, dat de USA psychopathocratie die ca. 10.000 (normale kinderen in industriële deegkneders gooiende) terroristen in Idlib coûte que coûte om moverende redenen van een psychopathisch project gaat beschermen.

 3. Niets op NOS Teletekst. Wel de USA psychopathocratie die KENMERKEND tegen alle realiteit in gewoon doorgaat met de flagrante leugen dat Syrië en Rusland chemische wapens willen gaan inzetten in Idlib op pagina 128.

  Alsof “Prins” Bernhard BV alias “de wettelijk bevoegde staat” ventileert, dat men in Den Haag het grote risico loopt door een trolleybus te worden aangereden.
  De goegemeente die niet eens weet wat een trolleybus is, laat staan dat er in Den Haag geen rondrijden, gelooft dat meteen…….

Geef een reactie