BREAKING EN MEGA-HORROR: DE AFSCHUWELIJKE, WEERZINWEKKENDE WAARHEID ACHTER HET ‘HOLOCAUST-EXCUUS’ VAN MARK RUTTE

WERKELIJK ALLES WAT ONZE MP DOET IS EEN STINKENDE, WALMENDE EN WEERZINWEKKENDE BEERPUT VAN DIEFSTAL, MOORD EN VERKRACHTING * RUTTE PROBEERDE MET ZIJN KRANKZINNIGE EN PATHETISCHE ‘HOLOCAUST-EXCUUS‘ (ZIJN EIGEN FAMILIE WAS DIRECT BETROKKEN BIJ DE MASSAMOORD OP JODEN) TE ‘ANTICIPEREN’ OP EEN MINDBLOWING ONTHULLING OVER DE ROL VAN HET KONINKLIJK HUIS IN DE OORLOG DIE QUA COLLABORATIE MET DE NAZI’S VELE MALEN ERGER WAS DAN WE REEDS WETEN * IN DE VIDEO HIERONDER WORDT HET WARE VERHAAL ONTHULD DAT ZO GRUWELIJK IS, DAT WE HET HIER NIET DURVEN OP TE SCHRIJVEN

4 Replies to “BREAKING EN MEGA-HORROR: DE AFSCHUWELIJKE, WEERZINWEKKENDE WAARHEID ACHTER HET ‘HOLOCAUST-EXCUUS’ VAN MARK RUTTE”

 1. Dat Nederlandse civiele ambtenaren van destijds door Prins Bernhard BV chronisch worden afgeschilderd *en in het collectieve bewustzijn gebrand* als gretige NSB collaborateurs die bijv. als machinist bij de NS *met (evt. heimelijk) genoegen* de veewagens vol Joden naar de gaskamers hebben getransporteerd, dient het psychopatische doel om *de ware schuldigen ermee te laten wegkomen* (steeds het hoofddoel van psychopaten, om vrolijk met hun ONACCEPTABELE *proactieve* agressiviteit DOOR TE KUNNEN GAAN).

  De werkelijkheid is dus, dat de civiele ambtenaren volledig in de macht van Hitler waren gespeeld.
  Ontslag nemen ging later niet meer zonder (niet alleen persoonlijk maar ook massaal) risico om dan bijv. als weigerachtig DUITS ambtenaar straf-inzet te krijgen (hoogst onwenselijk) bij Duitse militaire inspanningen zoals munitiefabrieken. Hier werd steeds mee gedreigd en dat konden de Duitsers wettelijk doen, juist door die door Wilhelmina en Bernhard (of andersom) bewust gecreëerde VAZALSTATUS *met overname van het civiele bestuur.*
  Vele Nederlandse ambtenaren hebben onzelfzuchtige heldendaden gepleegd om erger te voorkomen, maar dat kwam onze verzetshelden en -moeders te Londen niet erg goed te pas……ACHTERAF!!!

 2. Let wel: In een ‘adapted compensated’ psychopatische SS-staat zoals Prins Bernhard BV, onder dekmantel van de geallieerde (krankzinnig nodeloze dan wel VOOR DE NORMALE MINDSET CONTRAPRODUCTIEF de oorlog verlengende) gruwelmoordenaars van o.a. Dresden en zogenaamd “vrije” verkiezingen, is er een immens verschil tussen (conform de wet) gelijk hebben en gelijk krijgen…..

 3. IJs- en ijskoud worden de (bij het publiek zeer bekende en opvallende, echter….) “slechts” indirekte Joodse slachtoffers door Rutte misbruikt om af te leiden van de rechtstreekse en overduidelijk wettelijke slachtoffers, de Nederlandse civiele ambtenaren: waarbij het met voorbedachten rade gepleegde ijskoude, afschuwelijke hoogverraad METEEN VAST ZOU KOMEN TE STAAN.

  ‘Pure evil’ mensen….

 4. Uiteraard was SS en SA Mann en Nazi (staats)opgeleid Juridisch Referendaris (met specialisatie in internationaal- en oorlogsrecht o.a. opgedaan te Lausanne Zwitserland als ik mij niet vergis) de drijvende kracht hierachter.

  Veel wettelijker en direkter (dan voor de Joden) waren de consequenties voor civiele ambtenaren, geen gespecialiseerde deskundigen op het gebied van internationaal- en oorlogsrecht, maar veelal wel zeer “koningsgezind” en met soms aan idolatrie grenzend *groot vertrouwen* richting de Oranjes, die Wilhelmina’s oproepen vanuit Londen om (door hen DUS gedacht: zonder omverwerpende juridische consequenties voor hun op vooroorlogse Nederlandse wetgeving gebaseerde ambtenarenstatus en niet meer dan gemiddeld in oorlogstijd gevaarlijk…) “aan te blijven en Nederland de oorlog door te helpen”, hebben opgevolgd.

  Zonder dit zelf aanvankelijk ten volle te beseffen en zonder *indringende waarschuwing* van hun vertrouwde staatshoofd, integendeel, kwamen die dus ALLEN in Duitse dienst en onder Duitse wetgeving voor civiele ambtenaren.

  Wilhelmina en Bernhard hebben hen met huid en haar in handen gespeeld van Hitler. MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN….die velen *ONNODIG* het leven, levenslang de gezondheid en erger hebben gekost.
  Zoals Nanda van der Zee ook stelt (zonder het bovenstaande nog in te calculeren): *Dat is hoogverraad van de bovenste plank.*

Geef een reactie