BREAKING EN MEGA-HORROR: PEDOFIELEN HEBBEN ONDER RUTTE EN DEMMINK DE COMPLETE NPO GEKAAPT

DE VOORZITTER VAN DE RAAD VAN TOEZICHT VAN DE NPO IS TJIBBE JOUSTRA, EEN VAN DE BESTE HAAGSE SWAMP-VRIENDEN VAN JORIS DEMMINK DIE OOK HET HUIS VOOR KLOKKENLUIDERS OM ZEEP HEEFT GEHOLPEN * DAN IS ER NOG DE HOMOFIEL FRANS ‘IK ZOU HET LIEFST DE HELE DAG LIGGEN NEUKEN’ KLEIN DIE RECENT ‘EEN STAPJE TERUG’ MOEST DOEN WEGENS FINANCIELE ZWENDEL MAAR NOG WEL ‘BANDEN HEEFT MET DE THAISE HORECA’ * ‘THAISE FRANS’ HIELD TEGEN DAT ROBERT JENSEN BIJ DE NPO EEN ‘ANDER GELUID’ KON LATEN HOREN…

…ongetwijfeld uit angst dat Jensen aandacht zou gaan besteden aan de zaak-Demmink en het netwerk van Haagse elite-pedofielen. En dan zo’n Tjibbe ’the ultimate swamp’ Joustra van wie de hele loopbaan een grote aaneenschakeling is van zwendel, corruptie en (recent) onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting en vernietiging van ‘klokkenluiders’ en ‘complotdenkers’. Wat for heavens sake kan een andere reden zijn hem op de toezichts-troon bij de NPO te zetten dan als swampy pedo-censor die alles wat de ‘elite’ in de problemen kan brengen moet killen en verbieden?

En dan nog even over ‘Thaise Frans’ waarover we ook dit lezen: Het imago van Frans ‘pad thai’ Klein is niet meer te redden. Het NRC Handelsblad komt vandaag met een follow-up over het gesjoemel van de NPO-bobo met een brievenbusfirma en daaruit blijkt dat hij gebruikmaakt van de Servische stroman Radovan Koljevic, met wie hij in 2016 de Britse wet tegen witwassen van geld heeft ontweken. Nog alarmerender wordt het met deze schokkende info -bedenk daarbij dat Rijxman een lesbo is: De Kamervragen van Krol zijn dinsdag ingediend. Deze week stuurde Shula Rijxman ook een intern bericht naar het NPO-personeel, waarin zij vierkant achter Frans Klein staat. We hebben hier te maken met een sekte mensen, of liever: met een criminele organisatie. Daar past het alarmerende ‘verdwijnen’ van Karhof en Ribbink natuurlijk naadloos bij. Zo werkt dat binnen mafia-organisaties. Maar nu wordt het nog erger: als gevolg van alle criminele en Thaise zwendel van de omroep-bobo werd naar het zich laat aanzien een soort ‘schijnbeweging’ uitgevoerd waarin hij pro forma ‘een stap terug doet’ maar de facto aan alle touwtjes blijft trekken, samen met de corrupte swamp-crimineel Joustra. De grote baas van NPO 1 houdt het voor gezien. Frans Klein stapt op als netmanager maar blijft wel een flinke vinger in de pap houden. Hij wordt vervangen door oude bekende (ja allicht) Remco van Westerloo zo viel dit voorjaar te lezen op de site van Televizier. Maar in dezelfde week staat in het AD: Van Westerloo rapporteert vanuit zijn functie aan directeur Video, Frans Klein, die verantwoordelijk blijft voor de volledige televisieprogrammering van NPO.

Eén reactie op “BREAKING EN MEGA-HORROR: PEDOFIELEN HEBBEN ONDER RUTTE EN DEMMINK DE COMPLETE NPO GEKAAPT”

  1. Homofielen (abnormaal sterk en pervers gedreven door begeerte/lust en somtijds comorbide bij verholen onderliggende psychopathie) hebben een probleem met God en proberen dus (onderling samenspannend en elkaar aan baantjes helpend) alles wat normaal, positief en levensvreugde bevorderend is te ondermijnen/*verzieken* . Ze moeten niet alleen uit de kerk en Synagoge geweerd worden, maar uit alle posities van macht en controle.

    Klokkenluiderhuis + Pieter van Vollenhoven = 0,0 resultaat.

    Wie had dat kunnen voorzien……

Geef een reactie