BREAKING EN ONTLUISTEREND: HOE BAS HAAN IVO OPSTELTEN EEN ‘VEILIGE AFOCHT’ BOOD… EN ALS BELONING AAN TAFEL MOCHT BIJ MARK RUTTE

CORRUPTIE EN COLLABORATIE VAN DE MSM GAAT NOG VEEL VERDER DAN WIE DAN OOK KAN BEDENKEN OF VERMOEDEN * WAT A CHARGE LIJKT, IS STEEDS WEER A DECHARGE * ZO LEEK BAS HAAN IVO OPSTELTEN TOT AFTREDEN TE HEBBEN ‘GEDWONGEN’ MAAR DE WERKELIJKHEID IS DAT HIJ HEM REDDE * POSITIE OPSTELTEN WAS SUICIDAAL VOOR DE ELITE WEGENS ZIJN DIEPE VERKNOOPTHEID MET DE PEDO-NETWERKEN * DAT ZOU SO WIE SO UITKOMEN EN DAN MOCHT HIJ NATUURLIJK GEEN MINISTER MEER ZIJN

[wp_ad_camp_1]

We kregen de foto toegespeeld van een tipgever: Bas Haan op het correspondents diner aan tafel bij Mark Rutte en de hoer Halina. Je komt daar natuurlijk niet zomaar terecht als journalistje. Maar wat Bas Haan heeft geflikt grenst aan het werkelijk monsterlijke. Waar zullen we beginnen? Ivo Opstelten gold als de ‘mentor’ van Mark Rutte, als zijn belangrijkste ‘klankbord’ en ‘geweten’ (alleen dat al; het wijst bovendien opnieuw op betrokkenheid van Rutte bij de pedo-netwerken omdat ome Ivo daar ook tot over zijn oren inzit). Als Opstelten zwaar beschadigd raakt, trekt hij Rutte mee. Tegelijkertijd ontwikkelde de zaak-Demmink zich stormachtig waarbij de verbondenheid tussen Demmink en Opstelten steeds prominenter naar voren kwam, al helemaal door hun Minerva-banden en hun gedeelde positie in het reunisten-bestuur daar. In dit stuk zijn we dieper ingegaan op de rol van Opstelten in de pedo-netwerken. De optelsom is gauw gemaakt: de corrupte mastodont moest zo snel mogelijk worden ‘gered’ van een ontluisterende en nog nooit vertoonde crash als pedo-minister en Demmink-beschermer -in die laatste rol had hij zich reeds compleet onmogelijk en belachelijk gemaakt (‘er was niets enzovoort’) hetgeen reeds op zichzelf een redden was hem te lozen uit het kabinet. Er moest dus een list worden bedacht om de schade voor Opstelten te minimaliseren -in relatie althans tot de schade die hij zou oplopen als hij zou moeten aftreden in het pedofielen-schandaal.

rutte_haan
Deze foto zal geschiedenis maken als bewijs voor de totale verwoesting van de onafhankelijke journalistiek in Nederland: Bas Haan krijgt een schouderklopje van de criminele massamoordenaar (MH 17) Rutte voor het ‘redden’ van zijn vriend Ivo

Die ‘list’ werd de operette rond ‘het bonnetje’ en de lakei die de operatie mocht uitvoeren was Bas Haan. Wat dus a charge leek -het controleren van de macht, het exposen van corruptie en wanbeleid- was in werkelijkheid a decharge -het helpen van de macht door ze te ‘beschermen’ tegen een groot schandaal via een ‘klein schandaal’. Stel je voor dat Opstelten nog minister was geweest en hij had moeten verschijnen als getuige bij de Van Well-verhoren! Nu durft hij al niet te komen, als burger, laat staan wat er zou zijn gebeurd als hij minister was! Een minister van Justitie die een bevel negeert van zijn eigen rechter! Zijn we nog bij de les? Maar nu terug naar die tafel op het correspondents diner met Haan en Rutte. Zit dus een heel verhaal achter. ‘Dank je wel Bas voor het redden van mijn mentor, geweten en vriend Ivo!’ Dat is de boodschap. Dat deze analyse klopt, blijkt ook uit het feit dat de MSM in Nederland al jaren op geen enkele wijze meer a charge opereert, laat staan dat een minister van Justitie, het belangrijkste en meest omstreden department, tot aftreden kan worden gedwongen door nota bene een door de Staat zelf betaalde journalist! En zo treedt Bas Haan [files KLOL] de gelederen binnen van de meest smerige, corrupte en collaborende journalisten uit de Nederlandse geschiedenis.

3 Replies to “BREAKING EN ONTLUISTEREND: HOE BAS HAAN IVO OPSTELTEN EEN ‘VEILIGE AFOCHT’ BOOD… EN ALS BELONING AAN TAFEL MOCHT BIJ MARK RUTTE”

 1. “Die Holländer sind da. Kijken, kijken, niet kopen” bazelt de kleinzoon van weerzinwekkende hoogverrader PB, glad inspelend (alsof hij anders is dan zijn “gierige volk” dat niets kopen kan) op eenvoudige marktkooplui en ons aldus eminent vertegenwoordigend in Duitsland.

  Dit alles na (gaande over lijken alsof dat normaal is) ‘die letzten normalen Holländer’ als vreemdelingen in een vreemd land aan de voedselbank of het gas geholpen te hebben en zelf niets te kopen, dan wel het gekochte niet te betalen.

  “Ze doen het prima hoor. Nederland slaat beslist geen modderfiguur in het buitenland.”

 2. Een kijkje in de dikke psychopaten bestuurs-prut die (evenals Van Nassau op onduidelijke wijze tot de vorstenstand omhoog gevallen) prins Bernhard ons heeft nagelaten…..als dank voor het aangenaam verpozen.
  ‘Psychopaths like to make mothers weep”

  Aan elkaar gesmolten rokende puinhopen mensen, die niet zo makkelijk te ruimen zijn als het fysieke equivalent.

  De grote massa ziet trouwens de “man met de enorme hamer” niet op zich afkomen en is dus tot niets zinnigs te bewegen.

  Bewijzen tellen en helpen niet: ‘Never mind, go on’, zoals ook Aalders en Van der Zee hebben moeten constateren.

  “Ze doen het zo goed” krijg je met dikke tong aangaande de “Oranje’s” te horen.

  Als van Carmiggelts onverschillig fraserende alcoholist in het bruine café van tante Leen.

Geef een reactie