BREAKING EN TIENDUBBEL HORROR: MARK RUTTE WORDT GECHANTEERD!

EXTRA: VANMIDDAG OP VIDEO! MICHA OVER DE COLLAPSE VAN HET MEEST CRIMINELE ZWENDEL-KABINET OOIT, GELEID DOOR DE MEEST CRIMINELE PREMIER OOIT * RUTTE IS 100% SMERIGHEID, LEUGEN EN DELICT

ER IS GEEN ANDERE VERKLARING VOOR DE LEUGENS EN HET BIZARRE GEDRAG VAN ZIJN KABINET IN DE KWESTIE OVER DE DIVIDEND-BELASTING * LEES DE TELEGRAAF DIE HIER OPEENS ERG STERK UIT DE HOEK KOMT * WE HOEVEN HIER NIET TE MELDEN WAARMEE RUTTE WORDT GECHANTEERD * DIT IS HET EINDE VAN NEDERLAND * VANAVOND VANAF 19:00: OOK BURGEMEESTER SCHUILING VAN DEN HELDER WORDT GECHANTEERD

Het zat er natuurlijk al jaren aan te komen. Het is geen typisch Nederlands fenomeen, natuurlijk niet! Sterker: het is de belangrijkste bouwsteen van het politieke bouwwerk geworden: chantage met seks, bij voorkeur met illegale seks. Maar in Nederland is het wel veel extremer dan elders. Daarom stort ons land als eerste volledig in onder het gewicht van zijn eigen smerigheden. Rutte zal niet de geschiedenis ingaan als een grote staatsman, maar als een weerzinwekkende pedo-leugenaar die ons land onnoemelijke schade heeft toegebracht. Het woord is nu aan de mensen van Den Helder, in Groningen en overal elders in het land die slachtoffer zijn geworden van de Rutte-junta. History in the making!

2 Replies to “BREAKING EN TIENDUBBEL HORROR: MARK RUTTE WORDT GECHANTEERD!”

  1. Uiteindelijk willen en jij & Rob ook maar niet inzien (met jullie uit huis gesmeten joodjes tijdens de holokots?!) dat de hoerlitiek op deze wereld op niets anders gefundeerd blijkt dan het aardse slijk en hen die daarmee de mensheid totaal bij de kloten chantabel onderdanig houden!

    “Philip May works for a company called Capital Group. It is the largest shareholder in arms manufacturer, BAE Systems. Its shares skyrocketed after strikes on Syria.”

Geef een reactie