BREAKING: ERIK AKERBOOM AANWEZIG BIJ AFSCHEID JORIS DEMMINK

NIEUWE POLITIE-BAAS KWAM DE HAND KUSSEN VAN DE OPPER-KINDERVERKRACHTER VAN NEDERLAND OP HET BINNENHOF * COMPLETE GROEP BURGERS IS TOEN GEARRESTEERD WEGENS HET ‘IN DE WEG LOPEN’ VAN DE KINDERVERKRACHER * OMDAT DEZE MENSEN WEIGERDEN EEN BOETE TE BETALEN WERDEN ZE VERVOLGD * DEZE ZAAK LOOPT NOG STEEDS EN WORDT IN 2016 HERVAT

15 Replies to “BREAKING: ERIK AKERBOOM AANWEZIG BIJ AFSCHEID JORIS DEMMINK”

 1. Poes Mis zegt:

  Ik ben van mening dat pedoseksuelen die kinderen verkrachten daarvoor moeten worden vervolgd en wat mij betreft zwaar bestraft

  MAAR IK BESCHERM ZE WEL………..

 2. In PB BV kan alleen PB of iemand uit diens (nagelaten) entourage/netwerk succesvol een PB BV ambtenaar aanpakken Bonusje.

  De Roy van Zuydewijn beschrijft hoe dat steeds ongeveer gaat. Tegen alle wet, ambtseed en logica in komt de betrokken “diender” via een plots onstuitbare roetsjbaan in de goot terecht, al is het na 30 keurige dienstjaren.

  Vandaar dat er overal, zoals bij het OM, sprake is van een ongezonde (!) angst-cultuur.

  1. Als ik De Roy van Zuydewijn was zou ik regelmatig omkijken, er lopen hier in Nederland genoeg braverikken rond die dit probleempje wel in goed vaarwater willen sturen en zodoende uit de wereld helpen.

 3. Vanaf 1945 wordt een Prins Bernhard filter toegepast. Je wordt gewoon niet toegelaten tot bijv. de Nederlandse (PB BV) Politie Academie, als je vader ZKH (door normaal te doen) tegen de haren heeft ingestreken.

  Wat wel toegelaten wordt is ‘bad to the bone’ of denkt een vlekkeloze terechte uitverkorene te zijn i.p.v. een met deze fundamentele SS’er collaborerende ‘gullible fool’.

  Zo wordt conform Cicero alles vergiftigd.

 4. “Ik ben vandaag bij 3 bureaus geweest, ze weigerden mijn aangifte op te nemen. Ik naar mijn advocaat om raad en advies, dus op aanraden naar het desbetreffende bureau voor aangifte zware mishandeling.”

  Sinds 1991 was het streng verboden om Aangifte Tegen ambtenaren overheden boas te doen. Ook miljoenen Aangiften Kinder verkrachtingen zijn zo onderdrukt.

 5. Micha noemt Demmink de opper-kinderverkrachter van Nederland. Eerder beweerde hij dat Demmink duizenden baby’s verkrachtte en in stukken sneed.
  Kan Micha één geval van zo’n verkrachting en moord documenteren?

  1. Dat is helemaal niet nodig Poes Mis nu er een strafrechterlijk onderzoek loopt naar de verkrachting van twee minderjarige Turkse jongens. En dat is ook niet nodig nu in maart Demmink gehoord gaat worden op bevel van de rechter inzake seksueel misbruik van Bart van Well. Nog minder nodig is dit nu vaststaat dat Demmink kinderen heeft misbruikt in het Eindhovense Anne Frank-Plantsoen en in de Pinokkio Bar in Praag en contacten onderhield met de Haagse jongens-pooier om kinderen te bestellen. Ook niet nodig is het nu we al jaren weten dat Demmink zelf heeft toegegeven seks te hebben met minderjarige homo’s en dat zijn secretaresse heeft gezegd dat zij van hem de opdracht kreeg ‘kinderen te regelen’ ter verkrachting. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Of wil je, Poes Mis, dat ik de postcodes en de pincodes van alle Demmink-slachtoffers op mijn site publiceer??? Je krijgt gewoon geen poot aan de grond, Poes Mis!!!!! En gelukkig nieuwjaar nog!

   1. Los van het feit dat al die zogenaamde feiten over Anne Frank Plantsoen en Pinokkiobar niet zijn bewezen dan wel strafbare feiten opleveren: we hadden het hier niet over hoerenbezoek maar over het verkrachtten en in stukken snijden van duizenden baby’s. Jij vindt het helemaal niet nodig om dat soort gevallen te documenteren want ze zitten rotsvast in je eigen zieke geest. Ik zou zeggen dat je met duizenden gevallen er toch wel één zou moeten kunnen noemen.

    1. Poes Mis: kun je mij vertellen waarom jij deze satanische pedofielen en zwarte-mafia-kinderverkrachters zo fanatiek verdedigt?? Denk je wel eens aan de kinderen die het slachtoffer zijn van deze mensen en aan hun naasten?

     1. Ik ben van mening dat pedoseksuelen die kinderen verkrachten daarvoor moeten worden vervolgd en wat mij betreft zwaar bestraft.
      Ik maak echter groot bezwaar tegen idioten zoals jij die fantasieen over duizenden kinderen die worden verkracht en aan stukken worden gesneden op het internet slingeren alsmede zonder enig zinnig bewijs naam en toenaam van onschuldige burgers als daders aanwijzen. De enige die dient te worden veroordeeld en gedetineerd ben jij Micha Kat. Je weet donders goed dat je liegt en fabuleert maar je kunt er, wellicht vanwege je pedoseksuele problematiek, maar niet genoeg van krijgen.

      Gaat het nog lukken één concreet geval van een baby te noemen die door Demmink is verkracht en aan stukken gesneden, achterlijke fantast?

Geef een reactie