BREAKING EXCLUSIVE: ‘VERDRONKEN’ KENNEDY ZAT TOT OVER HAAR OREN IN DE DEEP STATE, WERKTE VOOR TEDROS, HAAR MOEDER TOP-VIROLOGISTE EN VOORZITTER ‘GLOBAL VIRUS NETWORK’

HIER BACKGROUNDS OVER HAAR MOEDER DIE VOORZITTER WAS/IS VAN HET ‘GLOBAL VIRUS NETWORK’ * DEZE BEERPUT IS ZO DIEP DAT HET ONMOGELIJK IS ALLES OP TE NOEMEN * TWITTER-DRAAD GEEFT DE BASIC FACTS * VERMOEDELIJKE REDEN OM HAAR TE SQUATTEN: DE ‘3M-SITUATION’ (ZIE HIERONDER)

Verbijsterend is ook dat Maeve Kennedy Townsend McKean die afgelopen week werd gesquad samen met haar moeder Kathleen Kenndy Townsend de top-virologe een artikel heeft geschreven in deep state-medium Politico waarin ze de aanval inzette op haar oom (de broer van haar moeder) Robert F. Kennedy jr. wegens zijn strijd tegen vaccinaties. Dan de 3M-situatie. Meave tweette op 23 maart aldus op een bericht van het bedrijf 3M:

Echter, rond 3M speelt zich momenteel een mafia-achtige oorlog af waarbij de belangen zo groot zijn, dat Donald Trump zich gedwongen voelde persoonlijk te intervenieren omdat de onderneming waarschijnlijk samenwerkte met de pedo-deep state en noodzakelijke maskers weghield bij de VS -zulks uiteraard om de crisis te verergeren en Trump verder in de problemen te brengen:

Dit weekeind kwam in het nieuws dat Trump ‘beslag heeft laten leggen’ op 200.000 zogeheten FFP2 en FFP3-maskers die door 3M waren geproduceerd in Thailand en waren bestemd door export naar Duitsland. De regering-Merkel heeft deze actie omschreven als ‘internationale piraterei’.

Geef een reactie