BREAKING: FAKE NEWS-TELEGRAAF PROBEERT CRIMINELE NEDERLANDSE POLITIE TE BOOSTEN MET WERK VAN FBI EN DEA

EXTRA: LEES OOK DE ANALYSE OVER DEZE ZAAK OP NIBURU.CO: HEBBEN WE HIER TE MAKEN MET EEN PEDO-WITWAS-OPERATIE DOOR JUSTITIE ZELF IN HUN EIGEN BELANG?

DE NAZI-PROPAGANDA GAAT IN THE OVERDRIVE! * CRIMINELE AALBERSBERG- EN BOUMAN-POLITIE ZO DESPERATE OM ‘GOED NIEUWS’ DAT NU WERK WORDT ‘GESTOLEN’ VAN FBI, DEA EN EUROPOL * NIETS KAN DE NEDERLANDSE POLITIE NOG ZELF BEHALVE PLUNDEREN EN PEDOFIELEN BESCHERMEN

Het doet denken aan die beroemde voorlichter van Saddam Hoessein: Het is de Nederlandse politie en Openbaar Ministerie, in samenwerking met onder andere de FBI, gelukt om de illegale online marktplaats Hansa Market over te nemen en neer te halen. Let op het walgelijke begin van de quote uit -natuurlijk- De Telegraaf. De waarheid is dat de Nederlandse politie en het OM -dat die uberhaupt zijn genoemd is helemaal bespottelijk- niets in deze zaak hebben gedaan want ze kunnen niets behalve plunderen en pedofielen beschermen. Op Zerohedge lezen we hoe de vork hier werkelijk in de steel zit: Investigations were led by the FBI and DEA in partnership with Europol. Niets ‘Nederlandse pedo-politie’ en de kinderverkrachters van het ‘OM’. Godzijdank is er deze site om alle leugens, spins en propaganda te ontmaskeren for your truth, freedom and happiness!

3 Replies to “BREAKING: FAKE NEWS-TELEGRAAF PROBEERT CRIMINELE NEDERLANDSE POLITIE TE BOOSTEN MET WERK VAN FBI EN DEA”

  1. Naar mijn juridisch inzicht trouwens: Bij een normale/integere afwikkeling van WOII = (ECHT) zonder aanzien des persoons….ONNODIG (!) collaborerend met ‘pure evil’ w.o. de weerzinwekkende spion en hoogverrader Zur Lippe B. en de onmilitaire geallieerde gruwelmoordenaars van (o.a.: normaliter = zonder ‘psy-op’ aansprekendste voorbeeld) Dresden.

  2. Als onderhorig collaborerende afdeling (Snowden) van FBI, DEA, NSA e.d. zou er dus toch een kern van waarheid in kunnen zitten dat de PB BV Politie erbij betrokken is, maar dat wordt dan door de PB BV MSM weloverwogen niet goed uit de doeken gedaan aan de nietsvermoedende burger.

  3. Daarbij is de Nederlandse politie sinds 1945 getransformeerd in de Prins Bernhard (BV) versie evenals het OM.

    Het kan altijd erger, zoals hier weer blijkt…..

Geef een reactie