BREAKING: FEEST BIJ EVERT EN IRENE VAN DE GROENE! ADVOCAAT VAN JULIAN ASSANGE ‘VALT VOOR TREIN’ EN IS DOOD

ONGEVEER PRECIES OP HET MOMENT DAT EVERT EN IRENE VAN DE GROENE HUN HETZE-STUK AAN HET VOORBEREIDEN WAREN TEGEN JULIAN ASSANGE EN WIKILEAKS WERD ZIJN ADVOCAAT ‘GEZELFMOORD’ * DIT NA DE AANKONDIGING VAN ASSANGE VOOR DE VERKIEZINGEN DE EMAILS TE ZULLEN BRENGEN DIE HILLARY IN DE CEL ZULLEN DOEN BELANDEN * HIER EN HIER MEER BACKGROUNDS

OOK DE ADVOCATEN VAN MICHA ZIJN ALLEMAAL GEINTIMIDEERD MET ALS DIEPTEPUNT GERARD VAN DER MEER * DIT TOONT OPNIEUW PARALLELLEN AAN TUSSEN JULIAN ASSANGE EN MICHA

[wp_ad_camp_1]

Dat de advocaat van Julian Assange is gezelfmoord, daarover lezen we uiteraard niets in De Groene. Anno 2016 is niet alleen het beroep van journalist a charge levensgevaarlijk geworden, ook de advocaten van deze journalisten zijn hun leven niet meer zeker. Dit werpt toch weer een nieuw licht op de ervaringen van Micha met zijn advocaten. Wat een wereld.

8 Replies to “BREAKING: FEEST BIJ EVERT EN IRENE VAN DE GROENE! ADVOCAAT VAN JULIAN ASSANGE ‘VALT VOOR TREIN’ EN IS DOOD”

 1. “” Iemand opbelleen een paar keer is geen stalking “” Lijkt me dat dit de mening is van de aangever, en deze dit vervolgens laat checken bij de rechter.

  Bommeldingen doen is achterlijk, overigens maakte de rechter onderscheid tussen meerder gesprekken en heeft zelfs een zaak laten varen, De ander daartegen werd serieus geacht en deze is geloof ik blijven staan.
  Daarnaast lijkt me dit echt joffel om dit in deze periode te doen.
  Tevens gaat er een waarschuwend signiaal naar buiten om niet van die achterlijke grappen uit te halen, straks hebben we een paar honderd clowns die deze grappen op hun plaats vinden.

  Maar goed als jij dit helemaal prima vind zou ik zeggen pak je telefoon en bel wat overheidsorganisaties en doe een bommelding.

  Overigens doelde ik in mijn vorige post op hoe Kat met vd Meer omging,en zijn vorige advocaten waarbij Kat naar voren brengt dat deze zijn gestopt Kat zijn zaken te benmiddellen. Voorzover ik zijn advocaten heb gesproken had het niet met enige intimidatie te maken maar eeder het persoontje Kat die op zodanige wijze opstelt dat de advocaten het gauw gezien hadden met hem.
  Daarbij is het total niet vreemd aangezien we dit steeds zien terugkomen in zijn gedragingen tot realtie van zijn passanten in welke vorm dan ook.

  En dus Kat min of meer uitgescheten is bij een waslijst van personen en zijn enige houvast op dit moment nog zijn v/d Ham en Brown

 2. Dit is een mooi staaltje House of Cards. Zoals bekend bij wie de serie heeft gezien, is Francis Underwood, de democratische Amerikaanse vicepresident met presidentiële ambities, hoofdpersoon in deze serie. Nadat hij zich door moord heeft ontdaan van een medewerker die teveel in diskrediet was geraakt, vermoordt hij een journaliste die dit op het spoor was gekomen. Hij vermomt zich en duwt haar onder een voorbijrazende metro. Geen getuigen, geen camera’s. Tot het einde van de serie komt hij hiermee weg, soms nauwelijks. De schrijver/bedenker van de serie was jarenlang assistent van Margaret Thatcher, en heeft op basis van zijn ervaringen een roman geschreven, die eerst werd bewerkt tot de briljante BBC-serie van eind jaren negentig. Deze vormde weer de basis voor de huidige Amerikaanse bewerking. Ook de vrouw van Underwood doet niet voor hem onder in valsheid en leugenachtigheid. Hun laatste redmiddel om hun positie te handhaven aan het einde van de serie is oorlogsvoering en staatsterreur.

 3. Overigens kan de plotse (als een bliksemflits) openbaring van de volmaakt krankzinnige ‘alien mindset’ en de machtsposities die deze monsters (in de huidige constellatie) overal innemen, bij het normale individu dusdanige gevoelens van wanhoop/radeloosheid en verstikkende ontzetting teweegbrengen, dat “zelfmoord” ten gevolge hiervan ongetwijfeld voorkomt.

  Dit is dan toch gewoon gruwelmoord door psychopaten, waar volgens het (antiek) Romeins (straf)recht natuurlijk nooit bewijs voor KAN worden geleverd.

 4. Overigens kan dit wel inzicht geven in de kijk van psychopaten op democratie, waarbij met name het intelligente ‘adapted compensated’ type (denk Kerry, Dulles, Mao, Putin, Mugabe, Churchill en onze eigen bizarre “SS verzetsheld” Bernhard) dat elkaar herkent en internationaal -op hun manier driedimensionaal dodelijk netwerkend- elkaar het balletje toespeelt, extreem proactief bedreigend is.

  Zoals gezegd: democratie en psychopathie gaat niet samen.

  Als een seriemoordenaar je gaat vermoorden, denk je dan dat je daar eerst over mag stemmen? ‘Think again’!

  Een democratie zonder psychopatentest bestaat niet.

 5. Het “bewijs” van moord zal lastig te leveren zijn en zelfs als het ooit geleverd zou worden (denk aan de bewezen ongrondwettelijke verraderlijke vlucht van Wilhelmina in oorlogstijd = uitlevering aan Hitler = vuurpeloton en de bewezen gruwelijke gevolgen voor vele duizenden Nederlandse staatsburgers) dan heeft het geen gevolg wanneer psychopaten de ‘deep-state’ uitmaken:

  ‘The law does not apply to psychopaths’ vinden deze ‘überlegen’ ijskoude (rust/kalmte = vertrouwd want wijst voor de goegemeente op goed geweten…..) krankzinnigen zelf.

  Wat dacht je van gevoelens van bedreiging bij integere (!) forensisch psychologen e.d….?

  Daarom: Psychopatentest eerst, psychopatentest NU, psychopatentest eerst, psychopatentest NU…..enz. enz.

 6. ADVOCATEN VAN MICHA ZIJN ALLEMAAL GEINTIMIDEERD MET ALS DIEPTEPUNT GERARD VAN DER MEER *

  de intimidatie komt eerder van Kat zijn kant + volgers …….bijvoorbeeld in de vorm van bommeldingen, stalking van ex werkgevers.

  1. Dan moet je toch maar eens naar die bommeldingen luisteren. Dan weet je ook dat wat je zegt totale onzin is. Iemand opbelleen een paar keer is geen stalking. Dan kunnen ze ieder deurwaarder kantoor wel veroordelen voor stalking. Als de politie je meer dan 3 keer in je leven aangehouden heeft dan is dat dan ook staking zeker. Dit geld dan ook voor de belatingdienst die je stalkt met brieven. Achterlijke leugenachtige trol die je bent, ga effe uitjanken bij Swapichou.

Geef een reactie