BREAKING! FOUL PLAY DOOR DE STAAT AANGETOOND: EEN PAAR UUR VOOR DE ZITTING IS DE ADVOCAAT VAN LOTERIJVERLIES ‘OPEENS VERVANGEN’ DOOR EEN PP-ADVOCAAT

DE ONAFHANKELIJKE A CHARGE-ADVOCAAT DIE OP ZOU TREDEN NAMENS LOTERIJVERLIES IS OPEENS VERVANGEN DOOR EEN ADVOCAAT VAN EEN VAN DE GROOTSTE KANTOREN TER WERELD (BAKER & MCKENZIE) DIE SAMENSPANT MET DE BART MOS-MAFIA EN DE PP-ELITE * TWITTER-VERSLAG VAN STAATSLOTERIJ-JOURNALIST BART MOS

3 Replies to “BREAKING! FOUL PLAY DOOR DE STAAT AANGETOOND: EEN PAAR UUR VOOR DE ZITTING IS DE ADVOCAAT VAN LOTERIJVERLIES ‘OPEENS VERVANGEN’ DOOR EEN PP-ADVOCAAT”

 1. Roet lijkt het KH te volgen in belasting(uitwijk)constructies of is het een kwestie van psychopaten die kenmerkend hun slachtoffer ijskoud beschuldigen van waar ze zelf mee bezig zijn:

  _________________________
  Het geld verdween naar allerlei aan Ferdy Roet gelieerde bedrijfjes op de Britse eilanden Guernsey en Isle of Man, waarna een deel weer naar Roet terugvloeide in de vorm van een lening voor de aanschaf van een riante duinvilla in Bergen voor hem privé.

 2. “Bovendien denkt de loterij eerder aan een algehele schikking met alle spelers”.

  Dat zou voor mij ook beter zijn want speelde ook mee, nu uiteraard niet meer wetende dat het gehele oplichting is en past in de andere oplichtingstrucs van de machthebbers maar heb die Roet uiteraard geen 50 euro betaald.

  Loterijverlies lijkt me ook een scam.

  Hopelijk gaat staatsloterij diegene die toen meespeelden nog uitkeren.

Geef een reactie