BREAKING: FRANK VAN DE GOOT ‘MISTE’ HET DNA VAN JOHNSON ONDER IVANA’S NAGELS… WIE WAARSCHUWT AL JAREN VOOR DEZE OPLICHTER DIE AANGIFTE DEED TEGEN MICHA?

EIND AUGUSTUS VIEL VAN DE GOOT AL DOOR DE MAND TOEN ZIJN ‘BEVINDINGEN’ COMPLEET ONDERUIT WERDEN GEHAALD DOOR ZIJN COLLEGA UIT MALEISIE DIE WEL A CHARGE ONDERZOEK DEED * NU ‘MISTE’ VAN DE GOOT DE DNA-SPOREN VAN JOHNSON * OOK IN DE ZAKEN-ANASS EN DASCHA GRAAFSMA SPEELDE VAN DE GOOT EEN MOGELIJK CRIMINELE ROL * DE AANGIFTE VAN VAN DE GOOT TEGEN MICHA WAS -NET ZOALS DIE VAN ALLE ANDEREN- INGEVEN DOOR ANGST VOOR EXPOSURE * VAN DE GOOT VORMT SAMEN MET SEBAS DIEKSTRA EEN ‘TEAM’ DAT SADO-PEDO-MOORDEN MOET WITWASSEN

LEES OP NIBURU.CO HOEZEER DE VADER VAN DASCHA IS ‘GEHOLPEN’ DOOR HET ONDERZOEK VAN FRANK VAN DE GOOT

4 Replies to “BREAKING: FRANK VAN DE GOOT ‘MISTE’ HET DNA VAN JOHNSON ONDER IVANA’S NAGELS… WIE WAARSCHUWT AL JAREN VOOR DEZE OPLICHTER DIE AANGIFTE DEED TEGEN MICHA?”

 1. Micha, zoals gebruikelijk heb jij weer eens geen flauw benul van zaken!
  De taak van een patholoog anatoom is om te onderzoeken HOE iemand overleden is, en niet door WIE!
  DNA onder vingernagels is niet een doodsoorzaak, en dus komt dat niet voor in het rapport dat van de Goot over de dood van Ivana heeft opgeleverd. Van de Goot heeft de opdracht om te onderzoeken of Ivana misschien al dood was voordat ze viel, of ze misschien voor die tijd geslagen was of misschien wel beschoten of gestoken, of ze nog geleefd heeft na de impact, of ze misschien verdovende middelen of alcohol in haar bloed had, dat soort dingen.

  Het is kenmerkend voor jouw erwtenbrein om te veronderstellen dat van de Goot het DNA van Johnson niet had mogen ‘missen’, dat van de Goot het DNA van Johnson op dat moment überhaupt HAD.

  De spagetti van fantasietjes in jouw hoofd heeft een zeer speciaal effect op jouw wereldbeeld, en de manier waarop jij tegen de werkelijkheid aan kijkt. Maar het meest opmerkelijke hieraan is dat jij jezelf blijkbaar als ‘journalist’ ziet, als enige in deze wereld…

   1. Dat zou ook heel interessant kunnen zijn… voor de recherche, maar niet voor de patholoog anatoom!

    Mijn god, jij hebt echt geen enkel benul, hè? Je hebt geen idee wie welke rol speelt in een onderzoek en bedenkt zelf maar wat ,zolang jij je fantasietjes er maar op los kan laten die steevast uitkomen op pedo-netwerken.

    Heb jij nou zelf ook niet door dat dit een ziekelijke fascinatie van jou is, of realiseer jij je dat zelf ook gewoon en leg jij je daar simpelweg bij neer?

Geef een reactie