BREAKING: FRANSE KINDEREN (5-8 JAAR) KRIJGEN OP SCHOOL ‘TERREUR-LES’ VAN JACK LE FRISE

parijs.kind

parijs.kind2

INGEZONDEN ARTIKEL:

Ik ben een van de weinige die oprecht durft te zeggen dat er geen doden zijn gevallen tijdens de false flag gebeurtenis in Frankrijk. Een naam en een foto is nog geen bewijs voor een omgekomen persoon.

Het is bewezen dat foto’s gemanipuleerd worden, dat betekent dat het foto’s zijn van dezelfde mensen alleen waar soms kleine veranderingen in zijn aangebracht, of meerdere keren geplaatst zijn. Wat is het doel hierachter? We zagen het bij Sandy Hook, de Boston Marathon leugen, de Londense onthoofding Hoax , 11 september 2001, de Aurora shootings, Charlie Hebdo (ik lach je midden in je gezicht uit: VIDEO) en vele vele andere valse vlag gebeurtenissen.

De vraag is: waarom zouden ze dit dan in scene moeten zetten en waarom maken ze geen echte slachtoffers? Dat doen ze omdat ze niet willen dat familieleden ‘onderzoeksjournalist’ gaan lopen spelen en aan het ‘officiele’ verhaal gaan twijfelen en gaan lopen trekken aan de waarheid. De gevestigde media-verhalen zouden de leugen dan al snel niet meer kunnen dekken en alle propaganda wordt volkomen nutteloos. De NWO wil controle houden over het hele gebeuren, zonder deze controle zou de propaganda kunnen mislukken en nutteloos worden. Je wilt niet dat derden jouw verhaal kunnen ontkrachten en dat mensen aan de complete set-up gaan twijfelen.

Wanneer er te veel onafhankelijke getuigen zijn kunnen er video opnames en fotomateriaal worden gemaakt en dergelijke en is er een hele grote kans om het officiële verhaal onderuit te halen. Daarom zijn er ook maar enkele beelden die iedere keer afkomstig zijn van ’toevallig aanwezige’ MSM-journalisten. Toevallig nietwaar? Dus je zorgt ervoor dat de gehele scène is opgenomen en dat er maar enkele shots (foto- en videomateriaal) van het plaats delict in de omloop zijn. Je kunt op deze manier het bewijs verbergen.

Dit is de reden waarom terreurevenementen moeten worden georganiseerd en gecontroleerd, zodat je verzekerd bent van je resultaat en dat je alleen jouW kant van het verhaal van de gebeurtenissen aan het publiek kunt voorschotelen.

Zie hier [VIDEO] de manipulaties van de namen en foto’s van de zogenaamde slachtoffers van 11 september. Keer op keer dezelfde berekende tactiek, en keer op keer trapt de wereldmassa erin. Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof. En we stinken er keer op keer in en trappen keer op keer in hun valkuil.

5 Replies to “BREAKING: FRANSE KINDEREN (5-8 JAAR) KRIJGEN OP SCHOOL ‘TERREUR-LES’ VAN JACK LE FRISE”

  1. Oui, qui sont les tueurs hein, mes enfants?

    Le plus importante question de votre vie!

    Ce sont les psychopaths, infiltré à tous gouvernements du monde!

    Liberté, égalité, fraternité, ce sont jusque le mots pour lui, qui en réalité ne sont pas à leur dictionaire!

    À tout à l’heure mes petits grenouilles.

  2. Toen het gebeurde was er op tv een man te zien waar net zijn vriend was neergeschoten en hij stond erbij of als hij heel relaxt was met zijn handen in zijn zak dus toen voelde en dacht ik al hee dit klopt niet dit is geen emotionele menselijke reactie normale reactie zou zijn je handen op je hoofd en in paniek , ook was er geen bloed te zien,als je met een kalasnikoff word beschoten dan liggen je ingwanden overal maar geen spoortje bloed ook van andere slachtoffers zag ik dat niet en dit zag ik in de eerste uren ,verder heb ik op tv niks meer bekeken omdat ik die zooitje leugenaars niet wil zien.

Geef een reactie