FULL FORCE TEGEN DE VOLKSKRANT: NU OOK CIVIEL KORT GEDING

DE HELE ‘KWALITEITSJOURNALISTIEK’ IS GROTE SMERIGE EN CORRUPTE LEUGEN MAAR DAARAAN KOMT NU MEDE DANKZIJ MICHA EEN EINDE * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE LEUGEN-MEDIA EN STORT EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING, OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com * LIGT CHRIS KLOMPAL IN ZIJN SLAAPZAK VOOR DE DEUR VAN DE RAAD OM NIETS VAN HET SPEKTAKEL VAN VRIJDAG (13:30 UUR, HOGEHILWEG 6, AMSTERDAM) TE HOEVEN MISSEN?

[wp_ad_camp_1]

Thijs Stapel Today at 3:34 PM
To: Corine de Vries Philippe Remarque
CC: micha kat

Geachte mevrouw, geachte heer Remarque,

In december 2016 zond ik u een bericht met een sommatie tot rectificatie van een artikel in de Volkskrant van 26 november 2016, waarin mijn cliënt “een paranoïde gek” wordt genoemd en “de ongekroonde koning van dit gekkenhuis”. Omdat de Volkskrant het verzoek tot rectificatie kennelijk van de hand wijst, heeft cliënt mij inmiddels opdracht gegeven een kort geding tegen de Volkskrant te beginnen teneinde de gevraagde rectificatie via de rechter te bereiken. In dat verband verneem ik graag uiterlijk komende vrijdag, 3 februari, uw verhinderdata tot half maart, zodat de rechtbank daarmee bij de bepaling van een datum voor het kort geding rekening kan houden. Het feit dat komende vrijdag ook de zitting bij de Raad voor de Journalistiek plaatsvindt doet hieraan niets af. Cliënt is zeer gekwetst door het gewraakte artikel en wil daartegen alles ondernemen wat maar mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

2 Replies to “FULL FORCE TEGEN DE VOLKSKRANT: NU OOK CIVIEL KORT GEDING”

 1. ✿”LIGT CHRIS KLOMPAL IN ZIJN SLAAPZAK VOOR DE DEUR VAN DE RAAD OM NIETS VAN HET SPEKTAKEL VAN VRIJDAG (13:30 UUR, HOGEHILWEG 6, AMSTERDAM) TE HOEVEN MISSEN?”✿

  Uit zelfbehoud (want ik ga nog geen seconde voor dat uitschot zitten hè?) loop ik altijd met een zeer ruime marge om verraderlijke honden als Chris Klomp heen. Mocht ik het gedrocht wanneer dan ook toch nog onverhoopt ergens letterLIJK tegen het AIVD-geteisem aantikken, dan zal ik eerst de rekening van zijn hoernalistieke volksmennerij met onbetaalbare woekerrente resoluut presenteren, waartoe bij weigering van een solide voldoening (die er gewoonweg buiten land dan wel mensverraad niet is?!) alsnog op een bepaalde wijze die binnen DEZE kringen heel gebruikelijk is, geïncasseerd gaat worden… Ha-ha-ha.

 2. Alex Jones heeft intussen het idee gekregen, dat er met Oprah Winfrey iets niet helemaal kosjer is.
  Maar hij vindt haar wel een knappe, charmant glimmende energiek ondernemende en intelligente vrouw…….en zo leuk pragmatisch op de bevolking inspelend met materiële goederen, zoals het weggeven van auto’s.

  Zouden er negroïde vrouwelijke intelligente, de eigen groep en familie (als prins Bernhard zijn vriendelijke bakermat Dresden) ijskoud verradende ‘adapted compensated psychopaths’ bestaan?

  Is zoiets grenzenloos mogelijk?

  TESTJE DRINGEND AANBEVOLEN???!!!

Geef een reactie