BREAKING: GAAT TRUMP RUTTE CONFRONTEREN MET DE SEALED INDICTMENTS VAN ZIJN EX-PEDO-MINISTERS EN MET DE ZAAK-DEMMINK?

DE CONFRONTATIE TUSSEN TRUMP EN RUTTE IS DIE TUSSEN DE PEDOBESTRIJDERS EN DE KINDERVERKRACHTERS * HET VOLLEDIGE DOSSIER-DEMMINK IS IN HANDEN VAN TRUMP ZEKER OOK OP BASIS VAN DE DEMMINK-HELSINKI-HEARINGS VAN 2013 * DAAR KOMEN DE RECENTE SEALED INDICTMENTS VAN EURLINGS, HENNIS, HALBE EN STEUR NOG EENS BOVENOP * VERGEET NIET: ALLE VIER BEHOREN TOT DE MEEST CLOSE INTIMI VAN ONZE MP * DE BANDEN TUSSEN RUTTE EN STEUR GAAN TERUG TOT HUN STUDENTENTIJD

STUUR DE VIDEO DUTCH INJUSTICE NAAR DONALD TRUMP IN DE AANLOOP NAAR HET BEZOEK VAN RUTTE!

Premier Mark Rutte heeft maandag een ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump. Welke onderwerpen zullen vermoedelijk ter tafel komen? En wat zou Rutte in elk geval onder de aandacht van Trump moeten brengen? De Rijksvoorlichtingsdienst meldt in het persbericht over het gesprek tussen de twee leiders dat de relatie tussen Nederland en de VS, de internationale handel en de samenwerking op het gebied van veiligheid op de agenda staan. Maar belangrijker dan speculeren wat er exact gezegd gaat worden, is de vraag of een gesprek met Trump überhaupt iets concreets kán opleveren, stellen meerdere experts met klem.

5 Replies to “BREAKING: GAAT TRUMP RUTTE CONFRONTEREN MET DE SEALED INDICTMENTS VAN ZIJN EX-PEDO-MINISTERS EN MET DE ZAAK-DEMMINK?”

 1. Het ziet er goed uit…..zie ook het Trump filmpje, maar die boot met gouden kranen blijft meveen beetje dwarszitten. Meer iets voor penoze: De Hakkelaar of Linke Loetje ofzo.

  Q is trouwens een beruchte omnipotente Quibus, die wereldwijd bekend is uit de *extreem manipulatieve* Startrek franchise, die volgeplempt zat met ‘deep state’ militaire inlichtingen-figuren.

  http://halturnerradioshow.com/index.php/news/u-s-national-news/2783-read-this-q-carefully-whomever-is-against-it-is-not-with-us-either-by-stupidity-or-by-evil-intent-there-is-no-in-between-anymore

 2. Psychopaten weten door hun enorm magnetische en biologerende (duivels gestoorde/kern-krankzinnige = ‘alien’) aalgladde en kwaadwillend buitengewoon energetische persoonlijkheid, gecombineerd met gewetenloze proactieve (!) ondenkbaar verraderlijke geweldpleging ‘of all sorts’, om hun zin door te drukken als ze het met hun brainfucking gemanipuleer toch eens niet redden, de onmogelijkste dingen voor elkaar te krijgen, zoals in een strikte feodale STANDEN-maatschappij, alles en iedereen bedriegend, zich opwerken van illegaal (!) aangesteld ambtenaar, tot “soevereine vorsten”, geheel NIET (ook niet als een lijn van een bijvrouw!) behorend tot de nobele geslachten van Europa en laat staan tot de vorstelijke = tot de wettige erfgenamen van de stichtende keizers behorende, lijnen.

  Daarbij (t.a.v Trump): de anti-christ komt EERST. Natuurlijk gaat die “de swamp drainen”……en daarna kom je van de regen in de drup.

  In ieder geval is Trump niet gericht getest en bij de test aangaande zijn “geestelijke gezondheid” die hij wel gehad heeft, is handig (de goegemeente overtuigend) de psychopaten-test omzeild.

  We moeten ons realiseren, dat Trump VOOR ZICHZELF een miljoenen kostend jacht heeft laten bouwen, met gouden kranen.
  Meer iets voor een crimineel, dan voor een ECHT overheidspersoon IMHO.

 3. Overal waar de “enorm soevereine” Oranjes voet aan de grond zetten, volgt ‘deep state’ corruptie, illegaliteit en perversiteit (zoals we die helaas nu zien in de US/GB) op de voet.

  Het door (over de generaties goed te volgen) begeerte naar macht en controle veroverde huwelijk van stadhouder Willem III met Maria Stuart, waardoor hij tot koning van Engeland werd uitgeroepen, was (en is) natuurlijk ook illegaal vanwege de totaal niet (dit moet je je voorstellen!!!) adellijke (maar in mannelijke lijn wel psychopathisch criminele) laat staan koninklijke afstamming van Willem.

 4. Prins Bernhard BV is in het geniep (diep verholen voor het volk) een vazalstaat van de USA(GB) ‘deep state’ sedert de “bevrijding” en het “als een hond terugkeren naar zijn eigen uitbraaksel” in 1945: de met hun (extreem verraderlijke en moorddadig schadelijke) ANTI-grondwettelijke vlucht voorgoed afgedankte Oranjes.

  Dus wat daar precies bekokstoofd gaat worden….???

Geef een reactie