BREAKING: GEERT WILDERS SPRINGT ALS ENIGE IN DE BRES VOOR BRABANTSE CHLOROQUINE-HUISARTS

WE HEBBEN WILDERS IN HET VERLEDEN EXPOSED ALS NSB-STYLE CONTROLLED OPPOSITION MAAR DEZE MOVE VERDIENT HET TE WORDEN BELICHT * WAAROM WEIGEREN ALLE MEDIA DIT NIEUWS TE BRENGEN? * DOET WILDERS DIT VOOR DE BUHNE OMDAT HIJ TOCH WEL WEET DAT HET GEEN ENKEL EFFECT ZAL SORTEREN? * WAAR BLIJFT ZIJN NSB-COLLEGA THIERRY BAUDET? * NU ZIEN WE DE POLITIEKE RELEVANTIE VAN RUTTE’S MOVE EEN PVDA’ER OP VWS TE ZETTEN: DIE PARTIJ IS VOLLEDIG KALLTGESTELLT ALS COVID-OPPOSITIE * NU IS DE VRAAG: GAAT HUISARTS ELENS DOOR MET HET VOORSCHRIJVEN VAN HCQ -EN HET GENEZEN VAN MENSEN?

Wilders wil onderzoek naar coronamedicatie Meijelse huisarts
Jochem RietjensGeplaatst opwoensdag 8 april 2020 – 19:35
De Inspectie voor de Gezondheidszorg moet de coronamedicatie die de Meijelse huisarts Rob Elens voorschrijft nader onderzoeken. Dat verzoek deed Geert Wilders (PVV) woensdagavond aan minister Hugo de Jonge aan het slot van het coronadebat in de Tweede Kamer.

Verboden
De Meijelse huisarts claimt acht personen te hebben genezen van corona, maar de Inspectie verbiedt hem zijn behandeling voort te zetten. Het combineren van geneesmiddelen, zoals Elens doet, is volgens de Inspectie ‘een kwalijke zaak’ en kan leiden tot een boete voor de arts en de apotheek waarmee hij samenwerkt als ze toch doorgaan.

Beloond
“Deze man moet misschien beloond worden in plaats van worden bestraft”, zei Wilders. “Al is het niet volgens de regels, misschien moet toch onderzocht worden of het werkt.”

2 Replies to “BREAKING: GEERT WILDERS SPRINGT ALS ENIGE IN DE BRES VOOR BRABANTSE CHLOROQUINE-HUISARTS”

Geef een reactie