BREAKING: GEHEIME BEZOEKEN VAN POLITIEKE NOS-JOURNALISTEN AAN DE KONING

DE CORRUPTIE VAN DE NOS EN DE SMERIGE VORMEN VAN AANSTURING EN COLLABORATIE MET DE MACHT GAAN NOG VEEL VERDER * PROMINENTE REDACTEUREN BRENGEN GEHEIME BEZOEKEN AAN DE KONING OM TE WORDEN GEINSTRUEERD

[wp_ad_camp_1]

In elk geval de Haagse journalisten van de NOS zoals Dominique van der Heijden, Ron Fresen en Xander van der Wulp brengen bezoeken aan koning Willem om te worden geinstrueerd over de wijze waarop zij verslag dienen te doen. Dat meldt een klokkenluider. We gaan hier niet zeggen dat dit wijst op banden van de NOS met pedonetwerken want dat is verboden, maar we mogen wel melden dat Lange Frans er in zijn Kamervragen 2.0 expliciet op wijst dat bij de Nederlandse pedonetwerken ook het koninklijk huis is betrokken. Ook kunnen we erop wijzen dat Gelauff en de NOS er tijdens de affaire-Demmink er alles aan hebben gedaan de pedofiele ex-SG in bescherming te nemen tot en met het Pieter Omtzigt-style kaltstellen van Demmink-onderzoeker Jeroen de Jager aan toe -die zulks nota bene onder ede heeft verklaard. Maar ook dit wijst NIET op banden van Gelauff met de pedonetwerken. De veroordeling van de NOS in de zaak-Baybasin die door redacteur Robert Bas in opdracht van Demmink op basis van leugens werd gedemoniseerd wijst daar ook NIET op. Dat Gelauff vier keer aangifte tegen Micha deed opdat Demmink’s pedo-OM en Demmink’s pedo-rechters hem konden veroordelen tot een extreem lange gevangenisstraf heeft ook NIETS te maken van banden van Gelauff met welk pedonetwerk dan ook. Binnenkort zal De Jager die Micha er steeds op wees dat zijn collega’s zo corrupt zijn dat ze ‘letterlijk naaien met de macht’ wellicht verder onder ede moeten verklaren over de mafia-praktijken bij de NOS in het kader van de voorlopige getuigenverhoren die Micha heeft ‘aangevraagd’ bij de Haagse rechtbank.

2 Replies to “BREAKING: GEHEIME BEZOEKEN VAN POLITIEKE NOS-JOURNALISTEN AAN DE KONING”

  1. ‘om te worden geïnstrueerd over de wijze waarop zij verslag dienen te doen.’

    Van wat? Je kunt alweer aan de formulering zien dat deze informatie komt van een van Kats gebruikelijke verwarde volgers. Verdere details ontbreken natuurlijk weer, maar Kat heeft aan een half woord genoeg.

  2. Onze regering heeft opgeblazen non-items en leugens tot het officiële nieuws verklaard. Zij is daarmee in de voetsporen van Joseph Goebbels getreden.

Geef een reactie