BREAKING! GEHEIME PLANNEN NWO ONTHULD VOOR IERLAND: WE MAKEN HET EILAND TOT EEN INFERNO DOOR EEN MILJOEN VLUCHTELINGEN TE DUMPEN!

DE IERSE MEDIA COMPLEET MISLEID EN BEDROGEN DOOR CRIMINELE HOMO-PREMIER DIE ONDER DE VLAG VAN EEN ‘AMBITIEUS INVESTERINGSPROGRAMMA’ HET LAND KAPOT WIL MAKEN VIA EEN ‘PEOPLES BOMB’ VAN VLUCHTELINGEN * JOURNALISTEN BETAALD VOOR STAATSPROPAGANDA * HET SATANISCHE PLAN KWAM NAAR BUITEN VIA EEN BREITBART-REDACTEUR MET IERSE WORTELS * DIT IS JAREN VOORBEREID DOOR DE NWO DIE EEN HALF-INDIASE HOMO-PREMIER OP DE TROON HESEN (foto)

SATANISCHE HORROR: BILDERBERGERS (JA, OOK VAN KAJSA!) VERANDEREN WERELDBEROEMD IERS MATCHMAKING-FESTIVAL IN EEN VLUCHTELINGEN-VERKRACHTINGS-HEL ZOALS IN KEULEN EN ZWEDEN

Ierland is het paradijs antwoordde ik steevast op vragen vanuit Nederland. Maar dat is nu dus afgelopen conform het satanische pricipe van de Bilderbergers dat elk paradijs dient te worden veranderd in een hel. Enige weken geleden kwamen de media hier het enorme verhalen over Project Ierland 2040. Wat is dit nou weer? dacht ik. Pagina na pagina werd een goednieuws-show uitgerold zoals ik nog nooit heb gezien: overal nieuwe wegen, bruggen, ziekenhuizen, scholen…. Honderden miljoenen zouden worden uitgestort over het Ierse volk. Natuurlijk, toen dacht ik ook al direct: welke spin is dit nu weer? Well, waarde lezers: op die vraag is deze week een verbijsterend antwoord gekomen! Ik hoorde er voor het eerst over op Infowars, over een geheim plan van de Ierse NWO-regering een miljoen vluchtelingen op het eiland te dumpen. Dat is 20-25% van de bevolking, genoeg om de fragiele samenleving die vooral op het platteland bestaat uit kleine dorpen en gemeenschappen definitief te ontwrichten en te verwoesten. Nu blijkt dit alles boven tafel te zijn gekomen dankzij een voormalige Breitbart-redacteur, Michael Walsh. Op 24 februari kwam Breitbart met het stuk Irish Govt ‘Paid Press’ to Promote Plan to Grow Population by One Million With Mass Migration gevolgd door het stuk van vandaag onder de kop Exclusive: Tiny Irish Town Taking Hundreds of Migrants Had No Say, Locals Fear Being Called Racist. Uit dat laatste stuk blijkt eens te meer het satanische karakter van het hele project, want de eerste tsunami aan ‘hoogopgeleide en super-ambitieuze Syrische en Lybische gynaecologen en opticiens’ komt terecht in Lisdoonvarna, een stadje dat wereldberoemd is om zijn jaarlijkse matchmaking-event waar Ierse boeren al eeuwen heen gaan op zoek naar een vrouw. De lokale bevolking is radeloos en volledig overvallen door dit misdadige beleid van hun regering. De eerste opticiens en ingenieurs komen volgende week al. Het matchmaking festival dat dit jaar plaatsvindt in september zal zonder enige twijfel worden ‘opgewaardeerd’ tot een verkrachtings-festival.

2 Replies to “BREAKING! GEHEIME PLANNEN NWO ONTHULD VOOR IERLAND: WE MAKEN HET EILAND TOT EEN INFERNO DOOR EEN MILJOEN VLUCHTELINGEN TE DUMPEN!”

  1. Voor dit soort bizarre krankzinnigheid kom ik hier elke dag even kijken.
    Heel vermakelijk.
    Ik zie nog steeds een Iers naamloos en anoniem grafje voor Micha in de zeer nabije toekomst.

  2. “SATANISCHE HORROR: BILDERBERGERS (JA, OOK VAN KAJSA!) VERANDEREN WERELDBEROEMD IERS MATCHMAKING-FESTIVAL IN EEN VLUCHTELINGEN-VERKRACHTINGS-HEL ZOALS IN KEULEN EN ZWEDEN”

    Voor dit soort bizarre krankzinnigheid kom ik hier elke dag even kijken.

    Heel vermakelijk.

Geef een reactie