BREAKING: GELE HESJES KEREN ZICH MASSAAL TEGEN NOS EN GELAUFF -MICHA WINT WEER!

IS HET JULLIE OOK OPGEVALLEN HOE STIL HET DE LAATSTE MAANDEN IS ROND HET ‘NEP NIEUWS-OFFENSIEF’ VAN TANTE KAJSA ‘BILDERBERG’ OLLONGREN? * WELLICHT HEEFT DAT ER MEE TE MAKEN DAT HET NEDERLANDSE VOLK NU MASSAAL DOOR BEGINT TE KRIJGEN WAAR HET WERKELIJKE NEPNIEUWS IS TE VINDEN: BIJ DE NOS, DE TELEGRAAF, DE VOLKSKRANT EN DE REST VAN DE MSM * DIT IS UITERST GUNSTIG VOOR DE CASSATIE VAN MICHA TEGEN MARCEL GELAUFF * DE INVLOED VAN MICHA ALS DE PERSVOORLICHTER VAN GELE HESJES.NL LAAT ZICH NU AL DUIDELIJK ZIEN! * BINNENKORT OOK STICKERS OVER ING, DEMMINK, VINCENT LEENDERS EN BILDERBERG?

Eén reactie op “BREAKING: GELE HESJES KEREN ZICH MASSAAL TEGEN NOS EN GELAUFF -MICHA WINT WEER!”

  1. *@HRMPF Proest@*
    “De rol van Micha als persvoorlichter van de gele hesjes”! Laat me niet lachen!!
    Niet ÉÉN bericht van Micha over de gele hesjes is in de pers verschenen! Niet ÉÉN van de demonstranten heeft het ook maar ÉÉN keer over Micha Kat gehad!

    Echt knul; jouw woordvoerderschap zit echt alleen maar in je eigen hoofd terwijl je daar in je uppie voor je PC-tje zit waar de rest van het cafépubliek zich zit af te vragen waarom die vreemde snuiter met z’n dikke kop daar in dat gele jasje tegen zijn PC zit te praten, alleen maar gadegeslagen door een handjevol misschien wel nog vreemdere snuiters die blijkbaar hun tijd willen besteden aan een fenomeen zoals jij (wij dus)…

Geef een reactie