BREAKING: GIGA-DRAMA IN DE MAAK VOOR VS, NATO EN DE TELEGRAAF

DIT IS EEN DROOMSCENARIO: DE NEDERLAAG VAN OBAMA TEGEN PUTIN IS VOLLEDIG EN COMPLEET * ONGEKENDE NIEUWE VERNEDERING VS EN NATO * MAAR DE TELEGRAAF EN DE MSM MOETEN ‘MOOI WEER’ BLIJVEN SPELEN * LEES HIER HOE PAUL JANSEN (I.S.M. JACK DE VRIES) DE VERNEDERING VAN DE VS SPINT * TELEGRAAF NU NET ZO ERG ALS DE BEROEMDE LEGER-WOORDVOERDER VAN SADDAM HOESSEIN * KAN HET NOG KRANKZINNIGER?

4 Replies to “BREAKING: GIGA-DRAMA IN DE MAAK VOOR VS, NATO EN DE TELEGRAAF”

 1. LS…

  Van af dag één heb ik overal waar maar mogelijk aangegeven dat het westen een satanisch smerig spel speelt met maffia / huurlingen legertjes onder verschillende namen. Nu is het zelfs voor elke boerenlul duidelijk en lijkt het dat de enige die werkelijk ballen en verstand heeft Putin is. Maar evengoed zal Hobama / Schoeshine Boy / Bilderberg Bea en andere gestoorde smeerlappen niet opgeven tot dat de wereld een rokende nucleaire puinhoop is. Dus mensen neem er nog een !

 2. Het ziet er steeds beroerder uit voor onze politici. Iedere nietsvermoedende nieuwkomer op het internet glijdt al gauw uit over hun gore zaakjes. En dan beginnen veel mensen toch wel iets te vermoeden….

  GA DOOR ZO KABINET!

 3. Het kan toch niemand ontgaan zijn -tenminste als je het wil zien- dat de grootste staatsman van de laatste 10 jaar Vladimir Poetin is.

  Hou er maar rekening mee dat het grote spel wordt gespeeld tussen Obama – Poetin en Xi Jinping en dat onbenullen als de zeven talen – trouwringen – schurken – mondkapjesman of mafHans v. Baalen geen enkele invloed hebben in dit grote spel dat er momenteel gespeeld wordt in Syria en Irak.

  Die Europese drollen worden voor de vorm nog af en toe geconsulteerd maar moeten wat de rest betreft de mond dicht houden, zoals dat hoort bij kinderen.

  Hier hebben manipulatoren als PR types Jack de Vries helemaal geen enkele voet aan de grond laat men daarom maar wat babbelen voor binnenlands gebruik.

  In het grote spel wordt het niet gehoord, het zijn stemmen uit de kinderkamer.

  Nogmaals als er ooit nog eens een Nobelprijs moet worden uitgereikt dan Vladimir Poetin genomineerd op nr.1. (de EU heeft er al een….)

Geef een reactie