BREAKING: GILETS JAUNES IN FRANKRIJK WINNEN WEER AAN KRACHT; HONG KONGERS OPNIEUW NAAR VLIEGVELD; VANDAAG CRUCIALE VERKIEZINGEN DUITSLAND, MASS SHOOTINGS EN TORNADO’S VS ETC. ETC, ETC…

LIVESTREAM VLIEGVELD HONG KONG * JACK DE VRIES PROBEERT DE ZAAK IN NL TE MANAGEN VIA DE NIEUWE BAARD VAN DE KONING

Eén reactie op “BREAKING: GILETS JAUNES IN FRANKRIJK WINNEN WEER AAN KRACHT; HONG KONGERS OPNIEUW NAAR VLIEGVELD; VANDAAG CRUCIALE VERKIEZINGEN DUITSLAND, MASS SHOOTINGS EN TORNADO’S VS ETC. ETC, ETC…”

  1. Als Mafkat Micha zich met een zaak bemoeit dan weet je zeker dat het een verloren zaak is. Dat was zo met Demmink (onschuldig), dat was zo met Westenberg (Mafkat krijgt geen cent), dat was met zijn ‘zaak’ tegen Defensie (nooit meer iets gehoord), zijn zaak tegen de Volkskrant (glansrijk verloren), zijn rechtszaken rond Gelauff en Mos (allebei verloren), zijn strijd tegen Rutte en Macron (allebei stevig in het zadel), zijn lastercampagne tegen die Klomp (Klomp wint op alle fronten), zijn strijd voor de Gele Hesjes (marginale beweging), zijn steun aan Baybassin (zit gewoon levenslang vast) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Waar Kat komt, verliest iedereen.

Geef een reactie