BREAKING: GRIJPT DE NL-DEMMINK-DEEP STATE NU IN IN DE CIVIL WAR IN DE VS?

ZEER OMINEUZE TWEET VAN TRUMP: ‘KEY ALLIES CALLED TO ASK NOT TO RELEASE’ (DE BOMBSHELL DOCUMENTEN DIE HET EINDE BETEKENEN VAN DE PEDO-DEEP-STATES, MK) * NIEMAND BEGRIJPT WIE HIJ KAN BEDOELEN MET DEZE ‘KEY ALLIES’ * ZOU HET NL KUNNEN ZIJN (DEMMINK, KH)? * WE DENKEN NATUURLIJK WEER AAN DE CRUCIALE TWEET VAN ROGER STONE OVER DE PEDO-LIJST VAN GENERAL FLYNN DIE AFKOMSTIG IS ‘UIT NEDERLAND’. * VOLGENS TRUTH HITS EVERYBODY GAAT HET HIER OM DE BERUCHTE ‘LIJST VAN MAASDAM’

Deze video vanaf 10:00: Hannity heeft geen idee welke ‘key allies’ Trump bedoelt die de cruciale release in de weg kunnen staan. Wij hebben dat idee wel: Nederland. Het Koninklijk Huis/Bilderberg/Demmink moeten qua power zeker in staat worden geacht Trump te kunnen overrulen.

3 Replies to “BREAKING: GRIJPT DE NL-DEMMINK-DEEP STATE NU IN IN DE CIVIL WAR IN DE VS?”

  1. Het “fantastische” “koningshuis” (waar behalve ijskoud geïnfiltreerde toneelspelende psychopaten uit de boerenstand nooit een vorst aan te pas is gekomen…..) zou met donderend geraas ineen storten.

    Het ziedende, eeuwenlang typisch op psychopathische wijze bedrogen en gekoeioneerde volk, zou deze nassauende opvreters het vel van hun gezicht trekken.

    De KWAADAARDIGE lulletjes rozenwater die zichzelf in de Staten Generaal hebben geloodst, de Staten Generaal die als dekmantel dienen voor de psychopathocratie, willen dat natuurlijk niet.

    Dit soort (tot mens zijn) impotent ‘pure evil’ klit op alle mogelijke manieren (ook internationaal) aan elkaar vast.

  2. ‘Common collusion’ van de USA psychopathische ‘deep state’ met Prins Bernhard BV…..

    Hun hele (typische) plan tot (psychopathisch paradijslijke) wereldheerschappij, zou in duigen kunnen beginnen te vallen, als de normale wereld te weten komt, wat deze naargeestige gangsters hier in 1945 hebben uitgehaald, het complete Nederlandse volk om de tuin leidend.

Geef een reactie