BREAKING: GROEP HOFSTEDE/DONK/MYRA GAAT OVER TOT SMERIGE GUERILLA-WARFARE

ERIC DONK IS ERIN GESLAAGD DE BILDERBERG-VIDEO DIE GEHEEL EIGENDOM IS VAN MICHA VERWIJDERD TE KRIJGEN VAN YOUTUBE OP BASIS VAN EEN COPYRIGHT INFRINGEMENT CLAIM * DIT GEEFT AAN WAAR HET TRIO MEE BEZIG IS: TERREUR, CENSUUR, INTIMIDATIE * HOFSTEDE DREIGDE EERDER NAAR IERLAND TE KOMEN ‘OM MET MICHA AF TE REKENEN’ * DIT PAST GEHEEL BIJ DE OBSESSIE MET GEWELD VAN DE POLICOR ‘LINKSMENS’ * WE PRESENTEREN DE VIDEO NU VIA VK * HET STAAT NU VAST: HOFSTEDE WERKT GEHEEL VOOR DEMMINK

Het enige wat we kunnen doen op deze afstand is het vragen om uw steun tegen de overduidelijk criminele en door de Staat gesteunde groep Hofstede/Donk/Myra. Opnieuw blijkt dat zij met name bezig zijn Micha te ondermijnen. Donk heeft naar alle waarschijnlijkheid bij YouTube geclaimd dat hij eigenaar is van alle video’s die zijn geproduceerd onder het -door Micha bedachte- label JDTV. Het blijkt niet mogelijk Donk af te stoppen via juridische weg want mijn advocaat van destijds weigerde tegen hem op te treden. Recent bedreigde Donk Micha met de dood en riep op een petitie te openen waarin de Staat zou worden opgeroepen ‘Micha om te leggen’. Ook hiertegen is het voor Micha niet mogelijk juridisch op te treden terwijl Micha wordt gearresteerd voor elke scheet die hij laat. Hofstede verbergt of ontkent zijn linken met Donk nu niet langer en stuurt nu zelfs mails rond aan mensen die zich tot hem wenden waarin hij zegt dat ‘alle hoogtepunten van Micha te danken zijn aan Eric Donk’. De enige manier of af te rekenen met deze weerzinwekkende criminelen is via steun van jullie.

2 Replies to “BREAKING: GROEP HOFSTEDE/DONK/MYRA GAAT OVER TOT SMERIGE GUERILLA-WARFARE”

  1. Kat verzint zijn eigen vijanden. De niet bestaande ‘Staat gesteunde groep Hofstede/Donk/Myra’ wordt alleen maar opgevoerd om weer geld binnen te harken. Komt omdat er sinds 8 mei geen centjes meer binnenkomen via TubeYourShop, dat overigens niet meer werkt vanwege een verlopen certificaat.

Geef een reactie