BREAKING: GROOT GAT IN DIJK ROND MCDONALDS

VOOR HET EERST WORDT OOK IN DE MSM TOEGEGEVEN DAT HET VOEDSEL VAN MCDONALDS ONGEZOND IS * CONCERN VAN MOORDENAARS EN GIFMENGERS STAAT NET ALS DE TELEGRAAF OP INSTORTEN * OPROEP AAN LEZERS: GA FILMEN BIJ MCDONALDS, VRAAG DE KLANTEN WAAROM ZE DIT GIF NOG KOPEN * VRAAG AAN MCDONALDS NEDERLAND OF ER MAG WORDEN GEFILMD

wo 22 apr 2015, 14:39
McDonald’s valt minder in de smaak
OAK BROOK (AFN) – McDonald’s heeft vorig kwartaal wereldwijd opnieuw minder klanten getrokken. Samen met negatieve wisselkoerseffecten zorgde dat voor een flinke daling van de omzet en de winst, maakte ’s werelds grootste restaurantketen woensdag bekend.McDonald’s boekte vorig kwartaal een omzet van 6 miljard dollar (5,6 miljard euro). Dat was 11 procent minder dan in de eerste drie maanden van 2014. De nettowinst zakte met een derde naar 811,5 miljoen dollar. Gecorrigeerd voor wisselkoerseffecten nam de omzet met 1 procent af en daalde de winst met 26 procent. Het bedrijf kampt met stevige concurrentie op de Amerikaanse thuismarkt, terwijl de verkoop van Big Macs en Happy Meals ook onder druk staat door de groeiende vraag naar gezonder eten. Topman Steve Easterbrook beloofde woensdag dat het concern binnenkort met plannen komt die voor een ommekeer kunnen zorgen.

4 Replies to “BREAKING: GROOT GAT IN DIJK ROND MCDONALDS”

 1. mmooaaah lijkt me toch dat het algemeen bekend is dat FASTFOOD in algemene zin ONGEZOND is.

  En dit verhaal normaal gesproken wordt meegenomen in de opvoeding van de kids, en dus niet zo uitzonderlijk benoemd hoeft te worden.
  Zoals dat bij vele gezinnen het geval is dat er bijv 1x per week de kids een dag mogen uitkiezen met moeders wanneer men de snackdag doet.

  Eerst je bord leeg eten en dan pas je toetje ……..

  Overigens lijkt me dat dit evenwel het geval is bij aanverwanten van mc donalds en de rest van de fabrikanten van fastfood, bijv. de zooi die je in de winkel kan kopen om zelf te bereiden.

  Dus waarom zo explciet MC Donalds?

  Betreft de omzet daling lijkt me dat een algemene trend die bij het huidige wereldbeeld past bij verschillende bedrijven in verschillende bedrijf stakken.

  Betref het gezond verhaal is dat meer een trend, waar vervolgens verschillende grote bedrijven vervolgens op inspringen, en je tevens de vrag kan stellen of het inderdaad echt gezond is Markting verkoopt ook illusies van gezond vreten. Todat zich er weer een nieuwe trend overwaait ……

 2. LS…

  Bij de permanente vergiftiging van de mensen, de mishandeling van de dieren en het sociale wanbeleid komt ook nog eens de gigantische en permanente stroom van vervuiling van misleidende reclame en bergen giftige en milieu vervuilende verpakkings materialen… Tel uit je winst ! Wat denk je bovendien wat het een modaal gezin kost aan energie en ongezonde spanning om de opgroeiende kinderen steeds maar weer en keer op keer te moeten uitleggen waarom ze niet naar MacDonald mogen !

Geef een reactie