BREAKING: GROOTS TEGENOFFENSIEF VAN DE DEEP STATE! CARAVAN EN KHASHOGGI

ALS WOORDEN VALLEN ALS ‘MARTELEN’ EN ‘IN STUKKEN ZAGEN’ VAN EEN JOURNALIST WEET JE HET ZEKER: DIT IS DE ‘HET VERGASSEN VAN KLEINE KINDEREN-KAART’: REALITEIT 0, ALLES GERICHT OP HET BESPELEN VAN DE MASSA * TIMING IS ALLES! WAAROM GEBEURT IS JUIST NU? OM DE CRUCIALE MIDTERM-VERKIEZINGEN IN DE VS TE BEINVLOEDEN * IDEM MET DE KARAVAAN VAN HONDUREZEN DIE NU AFSTORMT OP DE VS: BETAALD DOOR SOROS (VIDEO VANAF 6:30; UITGEBREIDE ANALYSE KHASHOGGI VANAF 7:50)

EXTRA: OUD-VOORZITTER VAN MINERVA HOEKSTRA STOOKT HET ANTI-TRUMP VUURTJE NAMENS NEDERLAND OP! DEZE COMPLEET OVERTROKKEN REACTIE BEWIJST DAT HIER SPRAKE IS VAN EEN MONDIAAL COMPLOT VAN DE PEDO-DEEP STATE

Hoe geloofwaardig is het dat Minerva-man Hoekstra opeens de moraalridder gaat spelen richting Saoedi Arabie nadat dat land decennia lang vrouwen onthoofde en homo’s van flatgebouwen gooide -terwijl al die tijd heel Nederland, het Koninklijk Huis incluis, met de sjeiks in bed lag? Het is in feite heel simpel: altijd als de ‘morele verontwaardigingskaart’ wordt uitgespeeld is dat onderdeel van een verborgen politieke agenda. Je ziet het ook glashelder in de Skripal-zaak waar het natuurlijk 0% gaat om het lot van Skripal en zijn dochter, maar 100% om de politieke agenda van het demoniseren van Rusland. Zo gaat het ook hier natuurlijk niet om Khashoggi of ‘de journalistiek’, maar om het plan van de NWO Trump in de wielen te rijden in de opmaat naar de cruciale verkiezingen van 6 november zoals uitgelegd in de video.

Eén reactie op “BREAKING: GROOTS TEGENOFFENSIEF VAN DE DEEP STATE! CARAVAN EN KHASHOGGI”

Geef een reactie