BREAKING: GROOTSTE ZWENDEL UIT DE NEDERLANDSE BANK-GESCHIEDENIS TEKENT ZICH AF

DE CONTOUREN TEKENEN ZICH AF VOOR HET GROOTSTE DRAMA UIT DE NEDERLANDSE BANCAIRE GESCHIEDENIS * 47 MILJARD AAN NEDERLANDS VERZEKERINGSGELD DOOR CRIMINELE ACCOUNTANTS EN POLITICI VERKWANSELT AAN ‘DROOM-CHINEZEN’ * 6000 BANEN VAN NEDERLANDERS OP HET SPEL * DIJSSELBLOEM EN DE REST IS REDDELOOS, REDELOOS, RADELOOS * VERRADER GERARD VAN OLPHEN MET DE NOORDERZON VERTROKKEN * VOORZITTER RVC WAS OUD-CEO VAN EY

De plannen van de Chinese eigenaar Anbang waren prachtig. Van Olphen sprak in juli in een interview met het FD van een ‘gedroomde moeder’ voor de verzwakte verzekeraar. Aldus het FD van vandaag. Zodra het woord ‘droom’ valt weten we hier genoeg: het wordt een nachtmerrie. Steeds maken Nederlandse bedrijven die met de ondergang worden bedreigd weer dezelfde fout: als hoeren leveren ze zich uit aan buitenlandse white knights die vervolgens door het management -en de corrupte MSM- worden verkocht als ‘droom-kandidaten’ die slechts een belang en drive hebben: het helpen van de Nederlanders die natuurlijk altijd ‘volledige zeggenschap houden’. Het FD gaat verder: Anbang schetste een schitterend perspectief: Vivat zou ruim nieuw kapitaal krijgen en vervolgens een jager worden in de consolidatieslag in verzekeringsland. Om te beginnen zou ASR, die andere verzekeraar in staatshanden, worden opgeslokt. Daarna zouden er meer volgen. Een Europees koninkrijk, aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Utrecht.

Het intens trieste en en criminele is natuurlijk dat deze ‘dromen’ en ’toekomst-visioenen’ worden nagejaagd door zwaar overbetaalde, corrupte en incompetente managers, bestuurders en politici die niet zelden ook persoonlijk ‘profiteren’ van de ‘droom-deal’, met andere woorden: zich als mafiosi laten omkopen door buitenlandse raiders, ofwel met contact geld, ofwel via feest-posities binnen de nieuwe onderneming. Dit lijkt het geval te zijn met Gerard van Olphen, de voorzitter van mega-verzekeraar Vivat die ’s lands erfgoed uitleverde aan de Chinezen. Waar is Van Olphen nu? No fucking body knows. Misschien in een bordeel in Honk Kong of Beiing. Gerard van Olphen wenst VIVAT en haar stakeholders alle goeds toe voor de toekomst staat op de site van Vivat. Toen SNS Reaal een staatsbank werd nadat het was opgeofferd om ABN Amro van de ondergang te redden [BACKGROUNDS KLOL] door de ‘overname’ van Bouwfonds zette Jeroen Dijsselbloem Van Olphen neer op de troon om ‘orde op zaken te stellen’. Nu zit Dijsselbloem met de handen in het haar om de zoveelste puinhoop die hij heeft veroorzaakt. Weer het FD: De eerste Kamervragen zijn al gesteld. ‘Wat betekent de nieuwe periode van onzekerheid voor de zes miljoen polishouders?’, wil Henk Nijboer (PvdA) weten van minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën na het nieuws dat Gerard van Olphen is vertrokken bij Vivat. Tsja. Jeroen zal het met geen mogelijkheid kunnen zeggen, want Nederland is alle controle over het bedrijf inmiddels kwijt. Weer het FD: Van Olphen bewoog een heel eind mee met de wensen van zijn toekomstige eigenaren. Tot ontsteltenis van de subtop van het bedrijf ging Van Olphen akkoord met de vorming van een grote raad van bestuur met vijf mensen, waarin geen plaats was voor Wim Henk Steenpoorte, een hondstrouwe SNS Reaal-bestuurder met IT-kennis. Wel was er plaats voor een meerderheid van drie Chinezen, die bovendien de sleutelpost financiën en risicobeheer zouden krijgen. Ook dat was een verrassing voor de rest van het bedrijf, die eerst dacht dat China een paar commissarissen zou benoemen en zich verder niet met de dagelijkse gang van zaken zou bemoeien. No further questions. Rest ons nog te melden -als voetnoot- dat de voorzitter van de RvC ooit de baas was van EY Nederland. EY is de accountantsorganisatie die wereldwijd de meeste banken naar de verdoemenis hielp.

8 Replies to “BREAKING: GROOTSTE ZWENDEL UIT DE NEDERLANDSE BANK-GESCHIEDENIS TEKENT ZICH AF”

 1. ===============
  God heeft nooit gezegd: ‘Gij zult niet doden.’ Hij zei: ‘Gij zult niet moorden.’ (geen mensenmoord plegen) Dat is een groot verschil. Het Hebreeuwse woord voor doden is harag. Het betekent ombrengen. Maar er is een ander Hebreeuws woord dat moorden betekent. Dat woord is ratsach. Helaas hebben de meeste Bijbelvertalingen de twee verschillende woorden genegeerd en beide vertaald met een enkel woord: doden.
  ===============

  Nou, dit is zonneklaar -voor legitieme overheden ondenkbaar- op burgers gerichte (VREEMD onvervolgde) kolossale gruwelmoord onder dekmantel van oorlog (dat is het kritieke verschil met de bombardementen op Rotterdam, Hamburg, Kiel, Londen e.d), waarbij helaas burgers zijn gedood/omgekomen, maar niet VERMOORD (en zeker niet op deze onvoorstelbare schaal):

  http://www.whale.to/b/dresden_p.html

  Het is de plicht van een normale (legitieme) overheid om tot vervolging over te gaan, evenals PB en Wilhelmina na WOII hadden moeten worden vervolgd.

  Maar niet voor Prins Bernhard BV…….dus.

  Heel (typisch psychopathisch) praktisch.

  Ook wil ’the soothing voice of reason’ ermee blijven wegkomen (naast wat ik elders al heb vermeld, zoals “toen was alles anders”, “het is al 70 jaar geleden, we moeten niet in het verleden blijven hangen”, “het was nu eenmaal oorlog” etc. etc.) door opmerkingen als: ” waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders” en het bizarre “maar kijk eens wat de Duitsers de Joden hebben aangedaan” (alsof wanneer A aan het moorden slaat, B dan gerechtvaardigd is C te vermoorden) enz. enz.

 2. Bovendien, als je het normaal vindt dat de overwinnaar de geschiedenis verdraait, ben je geen democraat maar neig je naar terreur en knevelarij van “de ander”.

  In een democratie moet je om te beginnen over de juiste (historische) informatie beschikken om VRIJ je keuze te kunnen bepalen.

  Dat is (uiteraard) niet in het belang van psychopaten die (evt. goed verholen) op proactief geweld geschoeid/ terroristisch (!) absolute macht en controle willen uitoefenen.

 3. Maar de geschiedenis wordt nog altijd geschreven door de overwinnaar.
  =====================

  Psychopaten zoals Winston Churchill en Oranje denken dat zeker. Ze zijn zeer praktisch ingesteld.

  De normale mensheid moet echter deze monsters in het ongelijk stellen door GEWOON alsnog (beter laat dan nooit) een internationaal tribunaal in het leven te roepen en proactief (!) te gaan testen op psychopathie.

  Laat die betrokken oude weerzinwekkende geallieerde “militaire” piloten enz. die niet hebben ingegrepen maar “wegrotten” in de cel, naast SS psychopaten, trek hun pensioenen in en vorder terug wat ze ten onrechte ontvangen hebben, confisqueer hun bezit, al hun militaire eretekenen enz. enz. enz.: Ze hebben de mens(elijkheid) ontheiligd en daarvoor moeten ze GEWOON boeten.

  Alle bekende gladde praatjes van de ‘soothing voice of reason’ als: het is al zolang geleden, je kunt het toch niet meer ongedaan maken, we moeten het verleden laten rusten en vooruit kijken, het was nu eenmaal oorlog, toen was alles anders enz. enz. enz. moeten het ene oor in…en het andere METEEN weer uit gaan.

  Psychopaten willen er kenmerkend mee weg (blijven) komen en….GEWOON DOORGAAN MET “BETERE” PROJECTEN: GEEN INKEER (althans niet echt -is ook onmogelijk- alleen verbaal/geacteerd als het dan niet anders kan om…….ermee weg te blijven komen).

  Anders accepteer je als normaal (en wordt zodoende -in psychische zin- medeplichtig), dat de ander (maar uiteindelijk ook jijzelf en/of je nageslacht: ‘sooner or later you will be stabbed in the back, in ways you can’t begin to imagine’) door de optelsom van WARE krankzinnigheid die met de grootste knuppel zwaait wordt doodgeslagen (evt. na levenslang te zijn gemarteld en uitgeperst) en daarna eindeloos necrofiel wordt misbruikt……of het psychische equivalent daarvan.

 4. Beste
  Dresden was een misdaad die met normaal menselijk verstand niet te vatten is. Het lijkt wel bijna een voorloper van Hiroshima en Nagasaki. Er waren er meer.
  Maar de geschiedenis wordt nog altijd geschreven door de overwinnaar, hoewel dat tegenwoordig steeds moeilijker wordt door het internet.
  In beide misdaden was de oorlog al teneinde maar ome Harris wilde nog even zijn handtekening zetten en Truman wilde nog wat uitproberen voor een leven na de oorlog.
  Wie weet er dan dat in 1939 2 dagen voor de inval in Polen Duitsland met bemiddeling van o.a. Zweden en het Vaticaan nog gepoogd is om tot een compromis te komen omtrent de kwestie Danzig.
  https://www.youtube.com/watch?v=Uvwb5QPrmc0
  Dan is een uitspraak van de Israëlische ambassadeur Asher Ben Atan in 1967 nav de 6 daagse oorlog “ niet van belang ie wie het eerst geschoten heeft maar wat er aan vooraf gegaan is.

 5. Verzekeren is trouwens uit natuurlijke evolutie ontstaan in een harde wereld waar nu eenmaal rampen gebeuren die de normale menselijke burenhulp te boven gaan.
  Zie bijv. de hier geplaatste “Dresden” link: Welke buren, welke hulp???

  Een klein tikje menselijkheid, saamhorigheid en beschaving waarbij het voor psychopaten/moordrobots (volslagen ‘alien’ hieraan, zie ook hier de eerder geplaatste “Dresden” link) een goed denkbare kick/aanleiding kan zijn om er rabiaat met de hakbijl op in te gaan hakken of het ijskoud driedimensionaal van alle kanten te torpederen (terwijl hun -eerdere- slachtoffers soms buitengewoon afhankelijk van dat schraal beetje zure zorg worden/geworden zijn…..want een psychopaat betaalt zijn proactief veroorzaakte schade nooit, ook als hij zwemt in het geld en dat makkelijk zou kunnen, zie “Oranje” t.a.v. bijv. De Roy van Zuydewijn).

  Na (blijven) trappen, ‘gaslighting’ en necrofiel misbruik van eerdere moordslachtoffers komt hier (althans het psychische equivalent ervan) in beeld.

  Hoe was Reaal ook weer ontstaan en later (werkelijk) in de problemen gekomen?

 6. Houd ‘dead inside’ abusievelijk voor een ridder op een wit paard (een makkelijk gemaakte menselijke vergissing als je de ‘alien mindset’ helemaal niet begrijpt of weet dat die bestaat) en……..Vivat!

 7. Psychopaten van het ‘corporate’ prins Bernhard type helpen (soms eeuwenoude gedegen) bedrijven, maar ook complete landen binnen de kortste keren de afgrond in.

  Testen en uitnemen, dank u.

 8. Wat als (verholen) psychopaten met een proactief crimineel gewelddadige, tegen burgers gerichte ISIS koppenhakkers ‘mindset’ in hun opzet zijn geslaagd en het staatsapparaat hebben overweldigd en je daar op hun dooie (!) gemakje onstuitbaar (psychisch) mishandelen, met gestolen (!) staatsmiddelen en -mogelijkheden terroristisch op je inhakken en je tekort doen/uitzuigen tot je er dood bij neervalt, zoals de bestaande situatie in PB BV is (in samenspanning met deze rabiate terroristen -zie link-) immers gegrondvest op de ijskoude totale gruwel-vernietiging van burgers (met -tot op heden volgehouden- niet de minste NATUURLIJKE OVERHEIDS-neiging om, met spoed, tot internationale strafvervolging van een dergelijke ondenkbare horror-crime te komen).

  http://www.whale.to/b/dresden_p.html

  Dan resteert het testen en UITNEMEN.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

  ====================
  “We don’t operate under international law; we have the law of the jungle in which the rich and powerful basically determine what goes and what doesn’t go.” O’Keefe shouts. He correctly points out that Bush and Blair (en natuurlijk prins Bernhard, Oranje, Bakellende, Donner etc.) would be “rotting in prison cells” if the law were administered equally to all, or even “executed if their own rules were applied to their own crimes“ (zoals het een ECHTE democratie -geen kenmerkend doortrapte psychopathische dekmantel- betaamt).
  ===================

  Of aldus Assad, die verder stelt dat de overheid een door (dan uiteraard niet psychopathisch!!! driedimensionaal van alle kanten gemanipuleerde, aldus tot gedebiliseerde chaotische verdeeldheid geschopte) natuurlijke (!) evolutie ontstane WARE expressie van een volk moet zijn:
  ===================
  Their doctrine is based on terrorism, and consequently dialogue with such organizations cannot lead to any real result. We should fight and eradicate them completely and talking to them is absolutely futile.
  ====================
  Overigens weten psychopaten best hoe het zou moeten zijn (OVERHEID = de natuurlijke expressie van een volk) dat is echter niet in het belang van ‘pure evil’, die als terrorist ‘pur sang’ uit is op zieke, absolute macht en controle over ONDERdanen (uit liefdevolle overwegingen uiteraard).

Geef een reactie