BREAKING: HARRY BORGHOUTS LOOG NA CONFRONTATIE MET INFO UIT HET BOEK DE DEMMINK DOOFPOT

Bij de stukken die Demmink heeft gestolen uit de cel van Baybasin [PDF] zit een verhoor met zijn voorganger als Justitie-SG Harry Borghouts. Borghouts wordt geconfronteerd met (door Micha geschreven) stukken uit het boek De Demmink Doofpot en antwoordt -om het voorzichtig te zeggen- niet naar waarheid om de top-elite van Nederland -waartoe hij zelf ook nog steeds behoort- te beschermen. Uit bovenstaande video blijkt dat Borghouts precies weet hoe de vork in de steel zit. Heel Den Haag weet dat ook. Zelfs op diverse ambassades van Nederland is bij gelegenheid op diners gesproken over het verkrachten van kinderen door Demmink op de residenties, zo hebben klokkenluiders gemeld aan deze site. Maar een ding is nu wel zeker: de pedo-elite zal, gaat en moet nu down, Mark Rutte incluis! Er is geen weg meer terug!

5 Replies to “BREAKING: HARRY BORGHOUTS LOOG NA CONFRONTATIE MET INFO UIT HET BOEK DE DEMMINK DOOFPOT”

 1. Wat wel duidelijk is, dat is dat in ALLE landen ter wereld, de slimste psychopaten automatisch BOVEN komen drijven en daar een goed tot absurd betaalde kampbewaardersrol gaan spelen over de (tot die er dood bij neervalt) gewetenloos te onderdrukken en te exploiteren normale bevolking……indien niet getest en UITGENOMEN wordt.

  Het wordt voor iedereen een zgn. ‘hell hole’ of hellegat totdat onvermijdelijk ook fysieke vernietiging volgt.

  Rokende puinhopen laten psychopaten steevast achter op elk niveau waar ze actief zijn.

 2. Reeds decennia geleden werd er aan de bel getrokken, voor de gevaren van globalisering (laat staan als psychopaten van prins Bernhard kaliber en type daar aan de touwtjes trekken):

  ==========================
  Het is een te ingewikkelde weg om de gehele wetgeving in de EU te harmoniseren. Daarom zitten de lidstaten nu op de weg van “wederzijdse erkenning” van elkaars vonnissen en arrestatiebevelen. Daarbij gaat men ervan uit dat het wel goed gesteld is met het democratisch en juridisch systeem in alle lidstaten, waardoor speciale waarborgen niet langer nodig zijn.

  Dat is een gevaarlijke ontwikkeling. Want hoe goed zijn die systemen nu precies? In Nederland is via de beerput van de IRT-affaire duidelijk geworden dat onze wetshandhavers nu niet bepaald met het wetboek van strafvordering onder het kussen te bedde gaan. In alle Europese lidstaten valt een serie schandalen op te tekenen, waarin corruptie, valse aanklachten, meineed plegende politieagenten, politieke vervolgingen of duistere opzetjes van inlichtingendiensten het weegschaaltje van Vrouwe Justitia naar onvermoede kanten heeft doen doorslaan.
  ============================

 3. Ze komen niet in actie om MK of DSR tegen psychopathische moordenaars van prins Bernhard kaliber en type te beschermen, of om de zwakken in de samenleving te verdedigen, zoals het een legitieme overheid betaamt, dat moge een ieder duidelijk zijn.

 4. Psychopaten zijn zéér pragmatisch (logisch doch ijskoud krankzinnig zeg maar).
  Eerst grootschalig terroristen binnenhalen en dan HET IS VOOR UW EIGEN BESTWIL MENSEN de PB BV politie-criminelen uitrusten met militaire wapens (tevens handig bij volkswoede):

  =======================
  De politie gaat agenten die bij
  openbare plekken patrouilleren,zoals
  winkels en stations,uitrusten met
  mitrailleurs.De zwaarbewapende agenten
  komen vandaag voor het eerst in actie
  bij de EU-Justitietop in Amsterdam.
  =======================

 5. Kaartenhuizen vallen nu eenmaal op een gegeven moment in elkaar.

  Inmiddels worden PB BV politie-criminelen, volgens de NOS, uitgerust met mitrailleurs ingezet bij bepaalde evenementen. Ik neem aan dat ze machinepistolen bedoelen, maar gezien de ‘pure evil’ aard van PB BV is dit bedreigend voor het algemeen.

Geef een reactie