BREAKING: HEINEKEN REAGEERT NIET OP VRAGEN MICHA, MAAR WEL RUIM EEN WEEK LATER IN DE KRANT VAN CHRIS KLOMP -DIT IS BIJNA EEN SCHULDBEKENTENIS!

OPNIEUW WORDT DE KRANT VAN CHRIS KLOMP EXPOSED ALS DE SPREEKBUIS VAN PEDOFIELEN EN KINDERVERKRACHTERS EN ‘VEILIGE HAVEN’ VOOR DE PEDO-SPINDOCTORS * MICHA ONTHULDE AL EEN MAAND GELEDEN DE LINKEN TUSSEN HEINEKEN EN EPSTEIN * DEZE SITE IS WAARSCHIJNLIJK OP DIT MOMENT HET MEEST INVLOEDRIJKE MEDIUM IN NEDERLAND

WOORDVOERDER HEINEKEN: ‘WE ZEGGEN NIETS OVER DE RELATIES VAN FREDDIE EN CHARLENE MET EPSTEIN. DAT IS EEN PRIVE-AANGELEGENHEID’

BREAKING: AD VERZWIJGT HET DOOR MICHA ONTHULDE BESTAAN VAN DE UNREDACTED VERSIE VAN HET ZWARTE BOEKJE

Het artikel in het AD over het zwarte boekje van Epstein en het voorkomen daarin van de namen van de Heinekens is -het kan moeilijk anders- direct afkomstig uit de spindoctors-keuken van Jack de Vries, in samenwerking met de afdeling Corporate Communications van Heineken. Maar het enige wat journalistiek echt relevant is, is dat het concern inhoudelijk geen enkele mededeling wenst te doen over de banden tussen de pedo aller pedo’s en Freddie en Charlene. Waar dit normaal gesproken aanleiding zou moeten zijn extra achterdochtig te worden -wat moet er onder de pet worden gehouden?- is deze mededeling van Heineken voor het AD juist reden te constateren dat er ‘niets aan het handje is’: NOTHING TO SEE HERE! Opnieuw zien we de ware rol van de MSM niet als onthuller van nieuws, maar als doofpot en ‘verhuller’ van alles wat de macht in de problemen kan brengen. Kijk alleen al hoe ze het stuk beginnen:

Zij, de dochter, staat in het telefoonboekje niet ver onder model Naomi Campbell en een stukje boven zanger Phil Collins. Hij, de vader, staat op dezelfde pagina als acteur Dustin Hoffman. Verderop staan de nummers van nog veel machtigere mensen: Donald Trump, de Britse prins Andrew, Tony Blair. Prinsen, CEO’s, ex-sporters. De lijst is eindeloos.

Dit is het infantiele verweer van de kleuter die wordt betrapt bij het stelen van een rolletje drop: maar Sjakie en Ingrid en Victor en Sterre en Peter deden het ook! Verder wordt er veel nadruk op gelegd dat beide namen ‘fout zijn gespeld’ -blijkbaar denkt de krant hiermee de geloofwaarigheid van Epstein te kunnen ondermijnen. Allemaal zielige ketelmuziek waarmee de krant van Klomp opnieuw zijn ware gezicht toont. Ten derde: opnieuw wordt prominent de foto gepresenteerd van Trump met Epstein. Ten vierde: er worden allemaal corrupte MSM-journalisten en bronnen opgevoerd die zeggen dat ‘Freddie vliegangst had er er dus niet aan de hand is’ of dat ‘Epstein zijn zwarte boekje niet zelf opstelde, maar dat overliet aan medewerkers’ of dat -helemaal hilarisch- ‘het voorkomen is het boekje betekent dat je geen dader bent’. Het schandalige artikel eindigt met totaal niet ter zaken doende en puur speculatieve opmerkingen over ski-resorts in Zwitserland waar Epstein en Heineken ‘elkaar wellicht zouden hebben kunnen ontmoet’. Als dat het geval zou zijn, dan had Heineken dat zonder enige twijfel gemeld -net als de ‘vliegangst’ van Freddie en dan hadden daar dan ook direct bij kunnen verklaren dat zowel Freddie als Charlene nooit op pedo-eiland zijn geweest en geen seks hebben gehad met de minderjarige Epstein-girls. MAAR DAT HEBBEN ZE ALLEMAAL NIET GEZEGD!

Eén reactie op “BREAKING: HEINEKEN REAGEERT NIET OP VRAGEN MICHA, MAAR WEL RUIM EEN WEEK LATER IN DE KRANT VAN CHRIS KLOMP -DIT IS BIJNA EEN SCHULDBEKENTENIS!”

Geef een reactie