BREAKING: HIERMEE OPENDE PHILIPPE REMARQUE ZIJN SITE, DE MAN DIE MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE -EN DAT NOG VERDEDIGDE VOOR DE RECHTER OOK!

MICHA BLIJFT TERUGVECHTEN TEGEN JOURNALISTIEKE CRIMINELEN ALS PHILIPPE REMARQUE EN MARCEL GELAUFF DIE SAMEN MET JUSTITIE EN JORIS DEMMINK PROBEREN MICHA IN EEN GESTICHT TE MOFFELEN * HET IS EEN 100% COPIE VAN DE ZAAK-WESTENBERG (EN ALLE ANDERE ZAKEN): ZIJ DIE MICHA BESCHULDIGEN EN AANVALLEN ZIJN ZELF DE CRIMINELEN * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD VOOR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS!

5 Replies to “BREAKING: HIERMEE OPENDE PHILIPPE REMARQUE ZIJN SITE, DE MAN DIE MICHA EEN ‘PARANOIDE GEK’ NOEMDE -EN DAT NOG VERDEDIGDE VOOR DE RECHTER OOK!”

  1. Wellicht dat uw tegenstanders grotere criminelen zijn, maar dat u ook niet vrij bent van (kleine) misdaden staat helaas boven kijf. Dat is redelijk zorgvuldig door uzelf gedocumenteerd in video, film en tekst op uw platformen. Schreeuwpartijen, mensen lastig vallen, laster.. het is allemaal terug te vinden.

    1. Tegenwoordig is het als brave burger al een halszaak wanneer je je na 24-uur nog zonder opgaaf van redenen & blijkbaar dus in spertijd buiten bevindt? Echt mensen, het zwakzinnige politiegespuis dat tegenwoordig uit verveling maar met hun hoerlitiepenning op zak de brave burgerij irritant fascistoïde om hun ausweiss loopt te stalken is dus nog maar het topje van de ijsberg?! Vanwege het verworden der hoerlitiefunctie tot een verkapte incasso pooier van de roverheid kunnen ze nog zo weinig goedgelovige sukkels africhten dat ze uit armoede tegenwoordig zijn aangewezen op de menselijke drollen uit de afvoerputjes van ‘onze’ Nederlandse open lucht inrichting! Kortom, de Shitraëlisering van dit Holle✡Land is eveneens een feit..: WTFG?!

Geef een reactie