BREAKING: HILL & KNOWLTON DREIGT MET AANGIFTE

EXTRA: ALLE INFO VAN ALLE KABINETTEN AAN DE KAMER OVER DE ZAAK-DEMMINK IS GELOGEN * ALS DAT GEEN NIEUW BEWIJS IS VOOR ZIJN ULTIEME SCHULD, WAT IS DAT DAN WEL?

DIT IS THE END OF THE ROAD: CRIMINELE ORGANISATIE HILL & KNOWLTON DIE MILJOENEN DODEN OP ZIJN GEWETEN HEEFT DREIGT MICHA NU MET ‘AANGIFTE BIJ DE POLITIE’ ALS HIJ DOORGAAT MET HET STELLEN VAN VRAGEN ‘STALKEN’ VAN DE ‘CONSULTANTS’ * HET ULTIEME FASCISME: STUURT HILL & KNOWLTON ONZE POLITIE AAN? LUISTER EN HUIVER OVER DE TOTALE PANIEK BIJ DE ORGANISATIE DIE DE TELEGRAAF MOET GAAN ‘REDDEN’ VAN DE ONDERGANG * FOTO: DE ‘GESTALKTE’ EN ‘BEDREIGDE’ TELEGRAAF-MAN VAN HILL & KNOWLTON TANNO MASSAR 25 mei 2015 11:16 Outgoing

2 Replies to “BREAKING: HILL & KNOWLTON DREIGT MET AANGIFTE”

 1. Een voorbeeld: Jij ziet een psychopaat inhakken op een gezin. Letterlijk, of het psychische equivalent ervan. Het bloed spat tegen het plafond. Nu zeg jij (gedurfd):”Hee, zou je daar niet een mee ophouden.”
  De psychopaat gaat onverstoorbaar verder met waarmee hij bezig is.
  Nu zeg je nog een keer:”Hee, idioot zou je daar niet eens mee ophouden.”
  Nu zegt de psychopaat (volkomen onverschillig) maar hij heeft Rechten gestudeerd: ‘Stalking’.

  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

 2. Als je doorgaat met een normaal mens te benaderen die aangegeven heeft daar niet van gediend te zijn, kan dat het strafbare feit ‘stalking’ opleveren.

  Psychopaten willen echter HELEMAAL niet op normale menselijkheid, verantwoordelijkheid e.d. aangesproken worden (en met name niet door slachtoffers die het ternauwernood “overleefd” hebben) en wapperen ‘in no time’ met handig uitkomende ‘semantics’. Meer is een zinnetje met ‘stalking’ erin niet voor hen. Ze willen MACHT en CONTROLE over de ander onder alle omstandigheden.

Geef een reactie