BREAKING: HOOFDREDACTEUR AD TER VERANTWOORDING GEROEPEN OM TWITTER-TERREUR CHRIS KLOMP

ONDERSTEUN DE KLACHT TEGEN MIVD-INFILTRANT CHRIS KLOMP EN MAIL DE REDACTIE VIA INTERNET@AD.NL * WANHOPIGE KLOMP NU OOK BIJNA FULL TIME ACTIEF OP DE TWITTER VAN MICHA SPUGEND, SLAAND EN SCHOPPEND

Jacobus Van der Zee
To: redactie AD
Bcc: drsmkat@yahoo.com

Feb 26 at 7:48 AM

Geachte heer of mevrouw,

Uw verslaggever/journalist Chris Klomp meent zich op Twitter steeds te moeten vergrijpen aan mensen die andere maatschappelijke standpunten innemen (dan hij).

Gisteravond poste hij een voor mij beledigende tweet. Graag verneem ik het standpunt van de redactie over onderstaande tweet (Neem je pillen, dwaas). Heeft de krant interne gedragsregels opgesteld voor haar werknemers wanneer zij zich begeven op de sociale media en fora? En zo ja wat is de sanctie als zij zich daarop laatdunkend en grievend uitlaten ten opzichte van andersdenkenden?

Met vriendelijke groet,

J. van Woudenberg
Hindeloopen

(Ik geef liever mijn adres niet omdat ik Klomp’s activiteiten qua tijdsduur en intensiteit vind schuren aan het strafbare belaging.)

5 Replies to “BREAKING: HOOFDREDACTEUR AD TER VERANTWOORDING GEROEPEN OM TWITTER-TERREUR CHRIS KLOMP”

 1. “Uw verslaggever/journalist Chris Klomp meent zich op Twitter steeds te moeten vergrijpen aan mensen die andere maatschappelijke standpunten innemen (dan hij).”

  Zegt degene die geen al zijn critici beschouwd als betaalde figuren en ze derhalve niet serieus neemt.
  Ter uw info: Twitter is ook een medium waar mensen die het niet met elkaar eens zijn samen komen en zich daar (om in uw woorden te spreken) ‘vergrijpen’ aan reacties. Zo gaat dat namelijk wanneer die mensen samen komen. De ene keer leid dat tot eindeloos geflame, de andere keer tot discussies.

  1. Er is geen journalist in Nederland te vinden die, althans niet onder zijn of haar eigen naam, zegt: “Neem je pillen, dwaas.” Als er vroeger bij ons op het schoolplein naar elkaar werd gescholden zei de juf: “Wat je zegt, ben je zelf.”

   1. Dat weet u helemaal niet, want u weet niet alles wat elke journalist zegt. Zelfs niet in het geval van Dhr. Kat. Wie weet wat ze zeggen tegen hun vrouw, kind, buurman of collega?

 2. Bijzonder dat beroepslasteraar Koos van Woudenberg het over stalken heeft. Ik heb even op de twitter van die Klomp gekeken en die beste man heeft het nooit over Koos. We moeten dan ook weer concluderen dat Koos het liegen niet kan laten. Uiteraard geholpen door mafkat Micha.

Geef een reactie