BREAKING: BAAS WHO TEDROS ADHANON CLOSE MET SUPER-PIZZAGATER JOHN PODESTA EN CLINTON PEDO-MAFIA.. EN TAL VAN ANDERE HORROR-PLAYERS VAN DE NWO!

DE CORONA-CASE WORDT VOLLEDIG AANGESTUURD DOOR HET INTERNATIONALE PEDOFIELEN-NETWERK * OOK JAAP VAN DISSEL VAN HET RIVM EN VAN DE MINERVA- EN DEMMINK-UNIVERSITEIT MAAKT HIER DEEL VAN UIT, NET ALS MARK RUTTE EN EMMANUEL MACRON * MEER (EN BETERE WEERGAVE TWEETS) BIJ BLUESKY

Eén reactie op “BREAKING: BAAS WHO TEDROS ADHANON CLOSE MET SUPER-PIZZAGATER JOHN PODESTA EN CLINTON PEDO-MAFIA.. EN TAL VAN ANDERE HORROR-PLAYERS VAN DE NWO!”

  1. De mensheid verwordt steeds meer tot een prostituee dat telkens en te meer door haar pooier de temeier wordt lamgeslagen, terwijl de mishandelaar zijn slachtoffer voor klachten doodleuk maar naar dezelfde pooierslagers mishandelaren collegae verwijst?! Mannen, uit het vet met dat schiettuig..;

    “Rypke Zeilmaker heeft weer een truc van de vastgoed- en bankentak van VNO-NCW ontdekt. Ze wijzigen de bestemming van boerengrond in natuurgebied, zonder dat boeren het weten. Dit is nu gebeurd in Broek in Waterland. Na deze confiscatie wordt natuurgebied omgezet in bouwkavels – met bijbehorende miljoenen- en miljardensubsidies.”

Geef een reactie