13 Replies to “BREAKING! HORROR-HILLARY REKENT AF MET HAAR GROOTSTE RIVAAL DONALD TRUMP!”

 1. “”op deze manier wordt je contract bij Ivo Hommes niet verlengd, Demminkkat!””

  Dat zit toch effe anders, mocht het zo dat een onze medewerkers Kat down krijgt wordt dat beloond, overigens is het niet zo dat we 100% dit flut blogje onder de loep nemen. Er zijn grotere zaken in behandeling, daarbij ben je natuurlijk wel erg easy aangien je namelijk jezelf om zeep helpt en we dus niet creatief zaken moeten bijstellen en het noodprotocol moeten uitvoeren.
  Overigens zouden wij dat deels erg jammer vinden aangezien je toch een huisdier van onze afdeling bent geworden en wij vooral de voorkeur voor dit soort filmpjes hebben waarbij je zelf er helemaal es lekker uitleeft.

  Overigens Kat hebben wij hier tevens een persoon rondhangen die de zaak wat voedt, en jouw dus wat stroop om de mond smeert.
  Zodat dit kan worden opgevoerd als je ten tonele verschijnt bij justitie.

 2. Toch apart dat een journalist als de Grote Kat niet weet hoe politiek wordt bedreven in de VS en hoe zaken in de verkiezings periode worden uitgespeeld.

  En dus blind op artikels in gaat terwijl je juist nu vele zaken met een korreltje zout moet nemen.

  Anderzijds passen dit sort spindokter praktijken heel goed in het straatje van Kat, aangezien hij dit ruim toepast in zaken die zijn weg kruisen, vervolgens doet hij er nog een schepje boven op om al zijn ex advocaaten ook hun portie te geven.

  Overigens heb je standard een doos tissue s bij de hand, het is wel apart dat je zo doorslaat op gebakken lucht.

  Overigens lal je zo nu dan aardig mee op het populisme.

 3. LS…

  Ach ja… Hitlary Clinton en Adolf Trump kunnen wat mij betreft op een hoop. Het is tenslotte de Illuminati die bepaalt wie de nieuwe president van de USSA wordt. De rest is poppenkast en wel een hele dure.

  1. De Elzevier Zionisten Pleepapier site komt met een verhaal over Bush die na 9/11 met atoombommen wilde gooien. Op wie dan wel??? Vermoedelijk op zijn eigen Gladio Organisatie. Je kan van die psychopaten flikkers alles verwachten. Kijk bijvoorbeeld maar eens van die lege zombie-ogen van dit stuk vuil !

 4. We hebben echt met heel vies tuig te maken mensen. In 2006 zijn er ook al speciale politie-eenheden opgericht (“Eurogendfor”) die er straks op moeten gaan toezien dat niemand tijdens het kreperen de wet overtreedt. Kennelijk voorzien onze politici ijzeren tijden voor het diep onnozele klootjesvolk dat steeds braaf op die schurken gestemd heeft.

 5. Overigens is ons land sinds 11 sept 2008 ook officieel een politiestaat geworden:

  Herinvoering van de doodstraf in ons land

  Tweede kamer: 111 vóór, 39 tegen, geen onthoudingen
  Eerste Kamer: 60 vóór, 15 tegen, geen onthoudingen

  De doodstraf staat -versluierd!- weergegeven in het Verdrag van Lissabon. Ons land was nota bene het eerste ter wereld waarin de doodstraf officieel werd afgeschaft omstreeks 1820. Ter oriëntatie:

  https://www.youtube.com/watch?v=anUMWIzbQYs

 6. Men kan van Hitler en Goebbels zeggen wat men wil maar je wist nog wel wat je aan die twee had. Dat kunnen we van Mark Rutte en Marcel Gelauff niet zeggen.

   1. Micha, ik meen het.

    Je hebt er een nachtje over geslapen nu. Kijk je filmpje eens terug en vertel me wat je ziet. Schaam je je dan echt niet de ogen uit je hoofd?

    “Mensen, ik wil gewoon de zaken gewoon nuchter houden. Ik bedoel, ik wil me niet door m’n emoties laten meeslepen…”. En gelijk daarna komt er een soort satanische, weerzinwekkende psychopaat in je boven die z’n beeldscherm volspuugt. Iemand die zichzelf niet meer in de hand heeft.

    Het enige nuttige van dit filmpje is dat je in alle emotie toegeeft dat je er helemaal naast zat met je holocaustontkenning. Want nu heeft Adolf Hitler opeens wel zes miljoen Joden vergast met Zyklon B? Dat was toch allemaal niet waar en gelogen? Fijn dat je die eerdere totaal dwaze beweringen even hebt rechtgezet.

 7. Psychopaten hebben een vreemd biologerende uitstraling. Fijn als die een beetje op je afstraalt……We moeten gaan testen:

  “He learned how to become a charismatic speaker, and people, for whatever reason (……DSR), became enamored with him,” Professor Bruce Loebs, who has taught a class called the Rhetoric of Hitler and Churchill for the past 46 years at Idaho State University, told Business Insider.

Geef een reactie