BREAKING: HORROR NEDERLANDSE PEDO-JEUGDZORG OPNIEUW EXPOSED

NEDERLAND NU ERGER DAN NAZI-DUITSLAND * KAREN SCHRIER MEGA-KLOKKENLUIDER OVER DEMMINK-MAFIA IN JEUGDZORG * HET IS NU ALLES OF NIETS, IT’S THEM OR IT WILL BE US * ARD VAN DER STEUR VOLLEDIG MEDEPLICHTIG AAN PEDO-HORROR TEGEN WEERLOZE KINDEREN

[wp_ad_camp_1]

Eén reactie op “BREAKING: HORROR NEDERLANDSE PEDO-JEUGDZORG OPNIEUW EXPOSED”

 1. Mooie video.

  Ik raad politie agenten die hier niet aan mee willen doen om steun te zoeken en te geven bij hun slachtoffers, want zoals het er nu voor staat, politie is medeplichtig als ze salaris accepteert. Met andere woorden, politie zijn criminelen, en hun slachtoffers doen niet aan gevangenissen.

  Wat er gezegd wordt in de video is volstrekt juist. Het lynchen van politie omdat het politie is, dat is wordt gesteund door een meerderheid die ik spreek. Misschien omdat ik in een beschaafde omgeving verkeer. Er is ook bewezen dat politie meer Joden heeft vermoord dan de NSB
  http://gerard45.bloggertje.nl/note/20335/index.php?r=1
  In dat artikel een feitelijk onderzoek dat werd gedaan van de collaboratie van de politie, door dat kleine aantal eerlijke mensen dat er werkt, die de pest partijen van het gajes daar jaren vol kan houden. Zo iemand zou ik graag helpen, maar zo iemand is niet een die zich achterlijk en laf gedraagt. Onwetendheid is te verhelpen, maar de onwil om onwetendheid te verhelpen moet aangepakt worden, goedschiks of kwaadschiks.

  Natuurlijk kan men met meer historisch onderzoek de lijst van misdaden erg lang maken, want alle historische feiten vallen uit in het nadeel van politie. Zoals, als er mensen vermoord en gemarteld worden in strafkampen, ze werden daar geplaatst door politie.

  De reguliere media collaboreren.
  Maar als er een meerderheid collaboreert, wil dat nog niet zeggen dat zo’n volk in haar recht staat. Maar toch, als een politie man verzuipt, meestal zal men hem een molensteen toewerpen als zwemband.

  Niemand wil deze situatie.
  Als een volwassene in die situatie is door onwil kinderen in die situatie te helpen voorkomen, dan heb ik daar geen medelijden mee. Politie hoeft niet bang te zijn om ook nog een vieze piemel in hun achterste te krijgen, voordat ze geholpen worden, maar voor deze kinderen is dit een ontoelaatbare situatie.

Geef een reactie