BREAKING: IMPLODERENDE PEDO-MONARCHIE IN DE GREEP VAN DE SPINDOCTORS

JE KON EROP WACHTEN: DU MOMENT DAT DE HUIDIGE KONING ZWAAR ONDER VUUR LIGT WEGENS PEDO- EN SADO-COLLABORATIE PROBEREN DE JACK DE VRIESEN DE AANDACHT AF TE LEIDEN VIA HET ONTHULLEN VAN ‘MISSTANDEN’ UIT HET VERLEDEN * DIT LAAT MAAR EEN DING ZIEN: ORANJE IS WANHOPOG EN WACHT OP DE NEDERLANDSE VARIANT VAN DE FRANSE REVOLUTIE * MAXIMA: ‘LAAT HET VOLK CAKE ETEN!’

[wp_ad_camp_1]

Dat koningin Wilhelmina geen gemakkelijke vrouw was om mee samen te werken, was al langer bekend. In een nieuw boek wordt haar gedrag nu in verband gebracht met haar medicijngebruik: de vorstin gebruikte pervetine, toentertijd een medicijn, tegenwoordig beter bekend als crack of crystal meth. LEES VERDER IN HET AD

In your face: in plaats van te schrijven over Koning Willem die op de Bilderbergconferentie onze ondergang en vernietiging beraamt, schrijven de MSM nu over het ‘crackgebruik’ van zijn over-grootmoeder.

Eén reactie op “BREAKING: IMPLODERENDE PEDO-MONARCHIE IN DE GREEP VAN DE SPINDOCTORS”

 1. welke vreemde beslissingen ze nam, Waarna de ministerraad zich afvroeg of hare majesteit wel normaal was
  =========================

  Duits spulletje. Aanbevolen door Bernhard?

  Misschien is ze daardoor (met wat extra psychopathische brainfucking door een zekere Nazi juridisch referendaris) zover gekomen om Nederland met huid en haar over te leveren aan Hitler, door als staatshoofd (willens en wetens) ongrondwettelijk buiten de grenzen van het Koninkrijk der Nederlanden te vluchten.

  Voor een vorst(in) een krankzinnige daad inderdaad.

  Met voorzienbaar o.a. de vele, vele tienduizenden (gruwel)doden en (soms nog slechts de doden benijden kunnende) gewonden van dien, vnl. Nederlandse staatsburgers, om over de staatsrechtelijke ramp maar te zwijgen.

  Om met de SS hoogverrader, die zich even luchtigjes medeplichtig had gemaakt aan “Dresden” en daarom zeer in de smaak was gevallen van de (waarlijk…) democratische krachten in de USA/GB, daarbij zelf theatraal over een meelstreep stappend, terug te keren als (dit klinkt warm en vertrouwd) “MOEDER van het verzet”.

  Psychopaten…..brrrrr.

Geef een reactie