BREAKING! IN SPANJE KAN BLIJKBAAR WEL WAT IN NEDERLAND PEDOLAND NIET MEER MOGELIJK IS: EEN MOTIE VAN WANTROUWEN TEGEN CRIMINEEL RUTTE

ON-GE-LO-FE-IJK: IN SPANJE SPEELT PRECIES HETZELFDE ALS IN NEDERLAND, MAAR DAAR DOET DE OPPOSITIE WEL WAT HET MOET DOEN BIJ EEN EVIDENT CRIMINELE REGERING EN MINPRES * OOK IN SPANJE ZELFVERRIJKING ELITE VIA PLUNDERING INFRASTRUCTUUR MET EEN COMPLEET CORRUPT OM * REVOLUTIE, REVOLUTIE NU!

[wp_ad_camp_1]

Hoe diep is Nederland gezonken nu Baudet, Hiddema, Groen Links, de SP en natuurlijk de PVV de koppen niet bij elkaar steken om de falende schaterlach-crimineel Mark Rutte met pek en veren overdekt van het Binnenhof af te schoppen? Heel diep. Want in Spanje kan het blijkbaar allemaal WEL. Lees hier het verbijsterende verhaal over de laatste strapatsen van de regering-Rajoy en zoek de overeenkomsten!

Eén reactie op “BREAKING! IN SPANJE KAN BLIJKBAAR WEL WAT IN NEDERLAND PEDOLAND NIET MEER MOGELIJK IS: EEN MOTIE VAN WANTROUWEN TEGEN CRIMINEEL RUTTE”

  1. Daarom moeten we INTERNATIONAAL op psychopathie gaan testen.

    DRINGEND!!!

    Je leven wordt anders tot een totale verloederde hel en daarna word je massaal afgeslacht om op de vuilnisbelt te verrotten.
    Als je dat wilt voor je (klein)kinderen ben je op de goede weg = achter SS psychopaat Prins Bernhard zijn secuur geselecteerde nagelaten naargeestige netwerk van morele debielen aan.

Geef een reactie