12 Replies to “BREAKING: INSIDE INFO VANUIT HET KERSTTOESPRAAK-CRISIS CENTRUM VAN KONING WILLEM”

 1. Micha, oplichter! Dit is een mailtje dat je zelf getypt heb man. Het e-mailadres staat in het to veld, je ziet de knipperende cursor nog in beeld, en de Send knop staat gewoon onderaan. Maw, dit is het Nieuwe e-mail venster.

  1. Trump! wat een speur-talent man! Wordt ook journalist of detective! Natuurlijk heb ik dat zelf getypt! Alleem al het idee dat JIJ denkt dat IK zou hebben kunnen denken dat mensen ‘hierin zouden trappen’ geeft aan dat je behoorlijk van het padje bent. Vrolijk kerstmis, dat wel! En luisteren he, naar die kersttoespraak van de koning!

   1. Natuurlijk heeft Kat het zelf getypt. Die krijgt immers nooit van die tips, laat staan tips over zaken die hij helemaal uit zijn eigen duim heeft gezogen. Dan rest alleen nog zelfbevestiging.

   2. De afwezigheid van elk gevoel voor humor grap en sarcasme bij die landlopende staats breezer hoertjes is wel enorm grappig(zie wikipedia) en eigenlijk wel gevaarlijk ook.

    Komt veel onder wetgevend personeel voor en bij schizofrenie en bij de absolute slaaf..voeren alles naar de létter van de wet uit elk bevel en gezag exact uitvoerende..de perfecte no Soul minion en automaton.

    Dat houden ze epidemisch met badkuipen heroine in stand om de gruwelijke gevoelens te kunnen doorstaan die van zinloosheid misdaad en waanzin roepen.

    Zo leeg en zinloos dat ze dood beter af zijn.

    Prettige Kerst!

    Even Micha weer bij Zinnen brengen over dat koningshuis (je krijgt toch geen gratie geen aai over de bol van ze) #Agenda 21 – #Replacement #Migration – #United #Nations https://www.youtube.com/watch?v=9UvURb98aqU #genocide #rascism

    1. Wat van een Tandje Toe Leggen?

     Je Lokt al breezerhoertjes dus nemen ze je Serieus.

     Nog wat meer lokken dan zijn die heroinehoertjes ook weer onder dak&hebben ze wat te doen voor hun poen?

     Och Ik .. Enorme Sociale Goeierik!

 2. ” We moeten werkelijk vrezen dat malle Micha echt denkt dat er zo’n taskforce met deze samenstelling bestaat en dat er een klokkenluider is die hem deze idiote informatie toespeelt.
  De jammerlijke sukkel lijkt overal in te kunnen trappen. Mijn God wat een narigheid!”

  Mispoes!

 3. Judith Herzberg had het, diep buigend, een grote eer moeten vinden (!) als Holle Bolle zich met een zuiver geweten (of althans geen greintje schaamte), tranen met tuiten huilend en met een keppeltje op, bij het verzetsmuseum aandient.

  Is die Joodse teef nou helemaal gek geworden.

 4. Dream on: Psychopaten blijven sinister liegen tot de guillotine er een eind aan maakt of ze anderszins worden uitgenomen.

  Een Holle Bolle Kersttoespraak: gefingeerde vaderlijke warmte en wijsheid door een ijs- en ijskoude Heydrich ‘mindset’.

  Dat is wat het plebs indrinkt en waar alle bevoordeelde verderf in PB BV kracht uit put.

 5. zie reacties op you tube ………….

  ##Moeten we dit geloven Micha?

  ##Bert Bert Hij liegt er op los,

  ## Wat apart dat je een email ontvangt en dat het adres van de verzendende partij in het “to:”-veld staat. 😉 Dat betekent dus dat je het ZELF verzint, en er niet een of andere “klokkenluider” de schuld van kan geven als je weer het volgende proces aan je broek krijgt

 6. Overigens je moet eens wat aan je voetenwerk doen, dat viel ook al op bij je tube your shop. Waarbij je bij menig winkel zeer nadrukkelijk je aawezigheid liet gelden met je asociale tred.

  Misschien kunnen je volgertjes je pantoffels schenken ….

 7. Kerst toespraak 2016 ???

  Dat houd dus in dat je goed voorbereid voor het volgende jaar, en dat je de achterliggende gedachte aanhoudt dat je volgend jaar je luxe hotel in Ierland moet verruilen voor een hotelkamer met tralies.

 8. We moeten werkelijk vrezen dat malle Micha echt denkt dat er zo’n taskforce met deze samenstelling bestaat en dat er een klokkenluider is die hem deze idiote informatie toespeelt.
  De jammerlijke sukkel lijkt overal in te kunnen trappen. Mijn God wat een narigheid!

Geef een reactie