BREAKING: IVANA-ADVOCAAT SEBAS DIEKSTRA WERKT VOOR DEFENSIE -NET ALS CHRIS KLOMP

HET AANTAL RED FLAGS ROND IVANA-ADVOCAAT SEBAS DIEKSTRA IS ZO GROOT, DAT WIJ HIER NU STELLEN DAT WE OPNIEUW TE MAKEN HEBBEN MET EEN ‘JAN VLUG’ * DIEKSTRA IS NET ALS PEDO-ADVOCAAT RICHARD KORVER EN KLOMP-VRIEND JOB KNOESTER DOOR DEMMINK ‘GESELECTEERD’ OM ‘GEVOELIGE ZAKEN’ ZOALS MOORD OP MOOIE JONGE VROUWEN ‘OP TE LOSSEN’ * LEES HIER ALLES OVER HET DEFENSIE-VERLEDEN VAN DE ‘KRITISCHE’ DIEKSTRA

SEBAS DIEKSTRA OOK BETROKKEN BIJ DE ZAAK VAN DE GEDEFENSTREERDE SHARLEYNE WAAROVER CHIRS KLOMP IN HET AD BERICHTTE

[wp_ad_camp_1]

Ivana-advocaat Sebas Diekstra treedt nu op voor de ouders van het in Kuala Lumpur door sado-perverts gedefenestreerde model Ivana. Tot medio vorig jaar was hij reserve-officier (majoor) in het Nederlandse leger dat werkelijk stampvol pedofielen en perverts zit. Via een gespind artikel in het door de staat gesubsidieerde FTM werd hij neergezet als de ‘luis in de pels’ van de Defensie-organisatie net als Richard Korver is gebracht als ‘de laatste reddingsboei’ voor wanhopige families. Alleen al uit het feit echter dat Diekstra op de propaganda-lijst staat van het TV-programma Pauw blijkt dat hij werkt voor de Staat. Want Baybasin-advocate Adele van der Plas is nog nooit door Pauw uitgenodigd! Opmerkelijk is voorts dat Diekstra optrad voor de nabestaanden van de 25-jarige Talitha die net als Dascha Graafsma ‘zelfmoord zou hebben gepleegd’ door voor een trein te springen. Ook De Telegraaf die nu de zaak-Ivana aanstuurt deed mee met het ‘lanceren’ van Diekstra als een ‘specialist’ in het bijstaan van nabestaanden van mensen die ‘onder verdachte omstandigheden om het leven komen’ zoals fotomodellen die aan de andere kant van de wereld uit wolkenkrabbers naar beneden lazeren. Alarmerend is dat Diekstra ook betrokken is bij de defenestratie-zaak van de 8-jarige Sharleyne waarin hij de vader bijstaat. Hierover heeft Demmink-beschermer Chris Klomp in het AD bericht. Waar Klomp in deze zaak bericht in opdracht van de staat, publiceerde zijn AD-collega Koen Voskuil in dezelfde defenestratie-zaak een artikel waaruit bijkt dat het Rolodex-OM het dossier van Sharleyne tot ‘staatsgeheim’ heeft bestempeld. Sebas Diekstra is de zoon van de bekende psycholoog Rene Diekstra in in 1996 verzeild raakte in een plagiaat-affaire.

8 Replies to “BREAKING: IVANA-ADVOCAAT SEBAS DIEKSTRA WERKT VOOR DEFENSIE -NET ALS CHRIS KLOMP”

 1. Terrie Bell en Dinges, ik vind jullie niet alleen slinkse reaguurders, maar ook gevaarlijke dwazen. Als ik aan jullie denk dan zie ik hinnikende paardenkoppen, niet zozeer vanwege de valse geluiden producerende paardenkoppen als wel vanwege de van overheidswege vastgelijmde oogkleppen.

  1. Gelukkig zijn er nog blogs die Van Woudenberg goed weten te duiden:

   Hij heeft natuurlijk “waterdichte” bewijzen voor zijn beweringen, maar als men de site van deze zelfbenoemde onderzoeksjounalist leest blijkt dat de volgende niets zeggende frasologie favoriet bij hem is:

   “naar verluidt”
   “naar men zegt”
   “een kennis meldt mij”
   “volgens insiders”
   “ik denk dat”
   “er gaan geruchten dat”
   “het zou mij niet verbazen als”
   “Ik vraag mij af”
   en ga zo maar door.

   https://sites.google.com/site/koosvanwoudenberg/home

 2. De regerende leugen in Prins Bernhard BV, kan niet genoeg krijgen van “ambtenaren” van René Diekstra kaliber.
  Is de vader niet meer gemakkelijk te handhaven, dan de zoon maar voor het karretje gespannen.
  Ze halen de ‘low lifes’ ook uit alle landen, als er in de omgeving niet genoeg te vinden zijn.

  Fundamenteel (!) corrupt. Ongeciviliseerde/gestoorde “militairen”, ijskoud pragmatisch als onderdrukkers op de burgerij loslaten (zie dissertatie dr. Leo Adriaenssen), het is bij nader inzien typisch voor de ALbedriegende en proactief ALbedreigende “Oranjes” en andere nep-adel/eertijds (als zodanig = met alle typische kenmerken) onherkende psychopathische (!!!) roofridders die het UNIEKE (de staatsvormende activiteiten van Karel de Grote zijn n.m.m. NIET voornamelijk ingegeven door abnormaal/crimineel narcisme en begeerte naar stoffelijke zaken, zoals bij de vorming van eerdere wereldrijken) normale bestuur in Europa hebben geïnfiltreerd.

 3. Dat niet alleen Kat, deze raadsheer van het pedokwaad is eveneens betrokken bij het hoeridisch geslepen uit de publiciteit houden van misstanden binnen ‘onze’ militair masochistische defensiebordelen! Ik ben me toch een hoerlitiek (werkelijk niemand binnen de kaasstolp van Den Haag uitgesloten!) medeplichtigheid halve bacchanaal op het spoor?! Compleet met mooie dan wel uiteengescheurde liefst jonge meisjes doorheen het hele lage land der ganse pedocratische matrixbende. & wel direct opslaan he? Want binnenkort gaat zo goed als het hele internet achter de elektronische rijbewijs certificatie, inclusief laserflitsende hoerstitie poortwachters a-la Chrisje K. Ga er dus maar eens even goed voor zitten kerel..; BRONNEN

 4. Het kan bijna niet anders dan dat Victor Remouchamps, de niet-biologische vader van Sharleyne, familie is van luitenant-kolonel b.d. Victor A.C. Remouchamps. Het verklaart waarschijnlijk zijn keus voor advocaat Sébas Diekstra, oud-hoofdofficier bij de Marechaussee.

  Sharleyne zat op CBS De Morgenster in Hoogeveen.

  De rechtbank van Assen heeft de penningmeester van De Morgenster deze week vrijgesproken van diefstal van € 7600,- waar ze namens de ouderraad verantwoordelijk voor was. Anderen zouden ook de bankpas in bezit hebben gehad en in de kluis hebben gekund.

  De voorzitter van de ouderraad liet maandag weten dat de school de zaak bewust uit de media heeft gehouden. Dit om onrust te voorkomen.

  1. Kijk uit als Koos woorden als ‘kan bijna niet anders’ en ‘waarschijnlijk’ gebruikt. Dan weet je dat hij weer aan het fantaseren is. Heeft Koos wel vaker last van. De rest is, zoals wel vaker bij Koos, volledig onsamenhangend. De relatie tussen Sharleyne en een sjoemelende penningmeester van die school is er natuurlijk weer eens niet.

Geef een reactie