BREAKING: JEROEN PAUW PROBEERDE BART VAN WELL TE ‘EXECUTEREN’ IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK

DEMMINK-SLACHTOFFER MOEST IN ZIJN EENTJE AANSCHUIVEN TEMIDDEN VAN DE ‘VIJANDIGE’ PAUW EN BELLEMAN EN KON NIET REKENEN OP STEUN VAN KOEN VOSKUIL DIE HIJ RECENT VERWIJDERDE VAN ZIJN FACEBOOK: ‘KOEN SPEELT DUBBEL SPEL’

REDACTIE PAUW WEERT ADVOCAAT MARTIN DE WITTE IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK

De redactie van Pauw wilde dat Bart van Well zou aanschuiven op 23 april in de ‘Demmink-uitzending’ maar Van Well bedankte voor de eer na overleg met zijn management. Het werd hem namelijk niet toegestaan iemand mee te nemen die aan zijn kant staat zoals zijn advocaat Martin de Witte, Marcel Vervloesem of Robert van de Luitgaarden. Van Well concludeerde daarom dat er geen sprake was van oprechte belangstelling voor zijn verhaal, maar van een a decharge-poging zijn geloofwaardigheid aan te tasten ter bescherming van Joris Demmink. Een belangrijke overweging was voorts dat Van Well Koen Voskuil niet langer ziet als een betrouwbare a charge-reporter over de zaak-Demmink. Van Well: “Er is te veel dat hij wel weet, maar niet wordt gebruikt. Zo heeft Marcel Vervloesem hem persoonlijk verteld in het gebouw van het AD dat hij de banden heeft van de Apollo en de moord op Manuel Schadwald. Koen deed er niets mee.” Ook schreef Voskuil aan Van Well (via Facebook, na de uitzending bij Pauw) natuurlijk ga ik niets roepen over Claus, dat zou heel dom zijn. Dit is schokkend, omdat Claus genoemd werd als kindermisbruiker in een onder ede-verklaring. Dit is een feit waaraan een serieuze journalist niet voorbij zou mogen gaan. Het stoort Van Well ook dat Voskuil voortdurend klaagt over de ‘complotdenkers’ zonder ooit een naam of een voorbeeld te noemen van hoe zij de zaak-Demmink ‘schade zouden toebrengen’. Van Well onthult tevens dat hij in 2000/2001 anderhalf uur op kantoor heeft gezeten bij Peter R. de Vries en hem alles heeft verteld over de Rolodex-zaak. Dit staat haaks op wat De Vries tegen Pauw & Witteman zei in de beroemde ‘Hans Bakker-uitzending’: ik heb niet met slachtoffers gesproken. Tegen Umberto Tan zei De Vries zelfs dat hij Van Well nooit heeft gezien. Van Well wil ook nog kwijt, dat hij nader onderzoek heeft verricht naar de mobiele telefoon die hij in 1990 heeft gehad; volgens Knijff zou het door Van Well beschreven type mobiele telefoon van KPN ‘in die jaren helemaal niet op de markt zijn geweest’. Van Well: “Hij was wel degelijk op de markt.”

4 Replies to “BREAKING: JEROEN PAUW PROBEERDE BART VAN WELL TE ‘EXECUTEREN’ IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK”

 1. “”Van Well concludeerde daarom dat er geen sprake was van oprechte belangstelling voor zijn verhaal, maar van een a decharge-poging zijn geloofwaardigheid aan te tasten ter bescherming van Joris Demmink.””

  Lijkt me erg voorbarig en om daar dan vervolgens een conclusie uit te trekken, overigens ben je er zelf bij .bevalt het je niet dan vertrek j.e

  “”Zo heeft Marcel Vervloesem hem persoonlijk verteld in het gebouw van het AD dat hij de banden heeft van de Apollo en de moord op Manuel Schadwald.””

  Volgens mij heeft Myra het een en ander aan de kaak gesteld, en heeft er geen vertrouwen op dat dat Vervloesem met de band komt aan kakken zoals hij dat eerder ook vertikte.
  Das toch erg vreemd dat v. Well nou juist Vervloesem erbij haalt, tevens heeft Vervloesem geld geboden dat een person de naam Claus laat vallen.

  En dat waarschijnlijke ook het hekele punt is waarom Voskuil niet in lijn ligt, en onzekerheidjes op zij legt om sterker in de media te staan.

  Bart v Well is niet te zuinig met verkondigingen, en haalt er van alles bij wat niet direct met zijn zaak te maken heeft. Elke jan lul kan op zijn vingers na tellen dat daar mensen mee aan de haal gaan.

  Peter R de Vries ……….lekker belangrijk en cheap om dat bij je verhaal te gebruiken ….schijnbaar scoor je dan goed bij je volgertjes

  Overigens lijkt me toch dat de alternatieve media na het grapje Koos Woudenberg op hun tellen gaan letten …maar nee we gaan vrolijk verder.

 2. Vervloesem wil de bewuste video niet laten zien, volgens Talk2Myra, dus helaas weer nul bewijs.

  En dat KPN verhaal rammelt echt aan alle kanten. KPN was natuurlijk in 1990 geen KPN, maar PTT Telecom. Er bestond nog geen GSM netwerk, dat kwam in 1992. Wat er wel was autotelefonie, het lijkt me sterk dat Van Well een CARVOX meesleepte. De autotelefoon was zo duur dat het alleen was weggelegd voor bedrijven. Het netwerk had aanvankelijk een capaciteit van nog geen 32000 abonnees.

  1. LS…

   Op het strand van Zandvoort wemelde het van die dingen. De ene strandstoel zat dan luidruchtig te bellen met de andere strandstoel. En dat waren toch niet allemaal Russen zoals op Ibiza…

 3. LS…

  Laten we nu eerlijk zijn ! Pauw, Voskuil en al die ander pipo figuren schijten zo langzamerhand 7 kleuren en lopen stuk voor stuk de kans om vermoord te worden. Daarbij lopen ze als bange honden aan de lijn van de criminele elite die niets zal laten om het deze lieden onmogelijk te maken als ze niet worden vermoord. Micha behoort zo langzamerhand tot die hele kleine groep van dappere lieden die de strijd nog aandurven. Chapeau Micha voor velen ben je een vreemde vogel maar wel een hele dappere !

Geef een reactie