BREAKING! JORIS DEMMINK MANIPULEERT RECHTSGANG BIJ HOGE RAAD TEGEN MICHA

WE KUNNEN NU AANGIFTE DOEN TEGEN ZOWEL JORIS DEMMINK ALS OUDERLING ABBINK WEGENS MANIPULATIE VAN DE RECHTSGANG * OOK KUNNEN WE DEMMINK EN FLORIS BAKELS VAN DE HOGE RAAD OPROEPEN ALS VOORLOPIGE GETUIGEN * DE GOLF VAN PEDO-CORRUPTIE IN DE ZAKEN VAN MICHA HEEFT NU DE HOGE RAAD BEREIKT EN NIET ZO’N BEETJE OOK * WIE GRIJPT IN?

2 Replies to “BREAKING! JORIS DEMMINK MANIPULEERT RECHTSGANG BIJ HOGE RAAD TEGEN MICHA”

 1. De ultieme corruptie. Sedert Jan Donner zeker nog niet SPONTAAN verbeterd.

  Wij spreken hier over de ‘mindset’ van de netwerkende verraderlijke SS psychopaat kameleon illegale verzetsführer Bernhard zur Lippe Biesterfeld die door het -IJSKOUD aan krankzinnige gruwelmoord Dresden medeplichtig gemaakte- land waart?

  Psychopaten zijn grenzenloos ‘pure evil’ mensen.

  Ze laten je bijv. betalen voor een eerste klas treincoupé naar Saint Tropez, terwijl ze van plan zijn je per veewagon naar Auschwitz te gaan transporteren.

  Lustmoordenaars: helemaal gek in de kop!

 2. Rechtstaat in Nederland: advocaten zijn de poortwachters en hebben als taak de sheeple erop te wijzen dat ze geen rechten hebben en alleen moeten betalen. Is sheeple zo dom om toch rechtszaak aan te spannen dan volgt stap 2, alles bij elkaar liegen door zowel tegenpartij als rechter en sheeple op nog meer kosten te jagen. Kicken ze op.
  Advocaat krijgt informeel ook nog standje dat ze de domme sheeple niet uit rechtszaal hebben gehouden.

  Zoals de overheids trollen hier zo vaak hebben duidelijk gemaakt: alleen de elite mag gebruik maken van de rechterlijke macht om sheeple af te persen, de domme sheeple mag zelf geen beroep doen.

Geef een reactie