BREAKING: JORIS DEMMINK REEDS IN ZIJN STUDENTENTIJD BETROKKEN BIJ MOORD -LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM

MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN DE STICHTING VAN MICHA [via drsmkat@yahoo.com] EN HELP MEE MET DE STRIJD TEGEN DE PEDOFIELE MOORDENAARS IN DEN HAAG!

EXTRA: DE PEDOFIELEN-BESCHERMERS VAN DE TELEGRAAF OVER HET BEZOEK VAN PEDO-MAN RUTTE AAN PEDO-BESTRIJDER TRUMP: ‘HET WORDT PEDO-PEENTJES ZWETEN VOOR RUTTE’

Ik ben een keer binnen geweest op de sociëteit van Minerva, het Leidse studentencorps, waarvan Joris Demmink, Ivo Opstelten, Beatrix, Willem en zowat de hele rest van de Nederlandse ‘elite’ lid is. Dat was tijdens mijn groentijd in het Amsterdamsch Studenten Corps (ASC). In die jaren was het een traditie, dat de ‘foeten’ van het ene corps ‘zich invochten’ in de sociëteit van een ander corps en voor ons was de Leidse Breestraat uitgekozen. Het ging er hard aan toe, bikkelhard. Bij dit soort ‘activiteiten’ vallen regelmatig zwaargewonden en LEES VERDER BIJ HET ROB SCHOLTE MUSEUM

7 Replies to “BREAKING: JORIS DEMMINK REEDS IN ZIJN STUDENTENTIJD BETROKKEN BIJ MOORD -LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM”

 1. Die VN man van Rutte, van de pedo elite, die daar in New York of Washington zit, daar zie je al van mijlenver aan dat het een pedo is. Enge, enge, enge man. In ieder geval heeft die man geen normale uitstraling dus terecht om zoiets te vermoeden. Waarom zetten ze zo’n iemand daar?

 2. Ook het promiscue sexuele gedrag in het studenten-wereldje, geeft aan dat de logische intelligentie er prevaleert.
  Hetzij door weinig erfelijke aanleg voor emotionele groei, hetzij door diep ingrijpende psychopathische manipulatie van het onderwijs (zodat psychopaten er ZELF een enorme streep vóór hebben….!!!), waardoor de (zo belangrijke) *emotionele* groei van de normale mens wordt geremd/ gefnuikt.

 3. En dan hebben we het over het onverantwoordelijk over de kokosnoot van ingegraven feuten rijden nog niet gehad…..zie mijn vorige reactie.

  Niet ECHT leuk allemaal!

 4. Vermoedelijk gaan o.a. “autistische” studenten ijskoud buitengesloten worden door dit soort complexe sociale activiteiten.

  Dat duidt al niet op enorme emotionele intelligentie…….

 5. De kop boven dit artikeltje is natuurlijk weer eens in volledige tegenspraak met de inhoud, want verder dan een luie veronderstelling komt Kat niet.

 6. ‘Op grond hiervan meen ik te kunnen reconstrueren, dat ook de schedel van de arme Alexander Furnee is gekraakt door een van de schelpenkarren – werd die bestuurd door Joris Demmink?’

  Joris zit overal achter, hij was ook de aanstichter van de 80-jarige oorlog. Had Kat dat al ‘gereconstrueerd’?

Geef een reactie