BREAKING: KAKISTOCRACY THAT RULES US EXPOSED

EEN NIEUWE KLOKKENLUIDER STAAT OP: DR. TJEERD ANDRINGA VAN DE RUG * ANDRINGA: ‘WE ARE RULED BY THE WORST AND THE MOST EVIL PEOPLE. WE MUST CALL THIS TYPE OF GOVERNMENT KAKISTOCRACY’ * LUISTER NAAR HET INTERVIEW MET ANDRINGA OP THE CORBETT REPORT

Andringa beschrijft hoe pedofilie en kindermisbruik het cement vormt voor de kakistocracy (Rutte, Demmink, Koeders, Bouman etc.) die ons thans ‘bestuurt’. De theorieen van Andringa vormen een horrifying bevestiging voor alles wat deze site nu al meer dan 12 jaar beschrijft. De kern is dat kindermisbruik de plegers niet alleen onderling chantabel maakt, maar ook zorgt voor een nieuwe klasse ‘leiders’ -de misbruikte kinderen zelf- die zich zullen opstellen als obiedient civil servants. Daarnaast vormt het verkrachten en vermoorden van kinderen het ideale selection mechanism voor het rekruteren van mensen zonder moreel kompas die het NWO nodig heeft voor het implementeren van de NWO horror-staat. Mensen bijvoorbeeld die bereid zijn killer-virussen te ontwikkelen om de wereldbevolking uit te moorden.

5 Replies to “BREAKING: KAKISTOCRACY THAT RULES US EXPOSED”

 1. Nou, weer een naam erbij voor geïnfiltreerde ‘adapted compensated psychopaths’ en de wijze waarop die zich een pad hakken DOOR het omringende leven: kakistocraty.

  Om zoiets te bedenken moet je echt “PB BV doctor” geworden zijn.

 2. Het mh17 verhaal op corbettreport is ook een aanrader.
  Ik vind ook dat de manier van open Source journalistiek die James Corbett gebruikt hem maakt tot de beste journalist van de hele wereld.
  Ik volg die man al jaren.
  Alles wat die man zegt of schrijft onderbouwt hij met documenten en/of video.
  Ik had echt gehoopt dat je met de nieuwe site ook die richting op was gegaan.
  Wat is nu echt het verschil tussen de oude en de nieuwe site,waar zit de vooruitgang.

 3. LS…
  Het is zoals het oude gezegde: Het is niet wat je kan maar wie je kent. Het klinkt ontzettend stom maar het is wel waar ! Zelfs Maxima, u kent haar wel, stond op het Voorhout in den Haag niet toevallig voor een grote Uil bij de opening van de Beelden Tentoonstelling in Den Haag… De psychopaten denken werkelijk dat iedereen gek is… Maar die tijd is voorbij !

Geef een reactie