BREAKING: KAMP-WESTENBERG ROEPT IN TOTALE PANIEK DE HULP IN VAN YEHUDI MOSZKOWICZ

BLIJKBAAR IS WIM DANKBAAR HELEMAAL LEEGGEPLUNDERD DUS RICHT YEHUDI ZIJN MAFIA-PIJLEN NU OP HET WESTENBERG-MILJOEN VAN MICHA

HET KAMP-WESTENBERG WEET DAT ZE NOOIT KUNNEN WINNEN VAN MICHA EN TOT BETALING MOETEN OVERGAAN * DAAROM HEBBEN ZE YEHUDI MOSZKOWICZ INGESCHAKELD EN DIE HEEFT ALVAST BESLAG GELEGD OP EVENTUELE PAYOUTS AAN MICHA * MICHA EN THIJS STAPEL GAAN DIT BESLAG AANVECHTEN * DIT IS NU DE COALITIE TEGEN MICHA: EEN CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER, EEN MAFIA-ADVOCAAT DIE EEN MOORDAANSLAG HEEFT GEPLEEGD OP MICHA’S AANHANGERS EN DE ‘ADVOCAAT DES KONINGS’ DIE WERKT VOOR DE NWO EN DE BILDERBERGERS -STERKER: ZELF OOK EEN BILDERBERGER IS

Van: Arnold.CroisetvanUchelen@AllenOvery.com
Datum: 26 januari 2020 om 17:38:36 CET
Aan: stapel@stapeladvocatuur.nl
Onderwerp: confraterneel (0096033-0000002)

Amice,

U bent zich ervan bewust dat er ten laste van Kat voor een aanzienlijke vordering executoriaal derdenbeslag van Yehudi Moszkowicz ligt op de (betwiste) vordering van Kat op Westenberg?

M vr gr.

Arnold R.J. Croiset van Uchelen | Partner

Allen & Overy LLP

Van: Arnold.CroisetvanUchelen@AllenOvery.com
Datum: 26 januari 2020 om 18:27:14 CET
Aan: stapel@stapeladvocatuur.nl
Onderwerp: (0096033-0000002)

Amice,

Zie bijgaand stukken waaruit blijkt dat er executoriaal derdenbeslag tlv uw client is gelegd. Ik ben er vanuit gegaan dat uw cliënt hiervan wel op de hoogte was (hij behoorde ook op de hoogte te zijn gesteld door de beslaglegger, 475i Rv). Als dat niet zo is kunt u deze stukken uiteraard met hem delen. Ik voeg tevens de verklaring derdenbeslag bij.

Met vriendelijke groet

Arnold R.J. Croiset van Uchelen | Partner

Allen & Overy LLP

Apollolaan 15 | 1077 AB Amsterdam | Netherlands

Secretary +31 20 6741286 | Tel +31 20 6741000

www.allenovery.com

Brexit Law – your business, the EU and the way ahead

2 Replies to “BREAKING: KAMP-WESTENBERG ROEPT IN TOTALE PANIEK DE HULP IN VAN YEHUDI MOSZKOWICZ”

  1. Zo dan!!
    Om je maar eventjes heel duidelijk te maken hoe de vlag er bij hangt laat Croiset er geen gras over groeien. Blijkbaar per ommegaande, op zondag, reageert hij even heel fijntjes dat er helemaal niks te halen valt. Dat ALS er al iets zou worden toegewezen, dit linea recta weer bij de deurwaarder mag worden ingeleverd. Dus je luchtkasteel blijft gewoon aan de ketting.
    Lekker gevoel hè, winnen, winnen, winnen?

  2. Yehudi Moszkowicz. Ik weet nog dat ene Wim Dankbaar vol in de aanval ging op deze advocaat. Dankbaar zou de strijd wel even gaan winnen. Aan het eind van het liedje moest Dankbaar 700.000 euro ophoesten. Helaas voor je, Micha. Deze ‘strijd’ is niet eens een strijd. Yehudi lust je rauw.

Geef een reactie