BREAKING! KLOMP WENDT ZICH NU TOT MINISTER BLOK: MICHA MOET ASAP WORDEN UITGELEVERD!

van: chrisklomp@demminksquads.com
aan: stef.blok@vvdkinderverkrachters.com
cc: stapel@stapeladvocatuur.nl

Hi Stef!

Micha Kat heeft nu een artikel op zijn site gepubliceerd waarin wordt gesteld dat mijn vriendin met hem vreemd zou gaan! Ook stelde Kat in dat artikel dat al mijn vriendinnen ‘reeds na enkele weken’ vreemd zouden gaan ‘omdat ik zou stinken’. Beide stellingen zijn flagrant in strijd met de waarheid. Mijn vriendin gaat met niemand vreemd en zeker niet met complotdenker Micha Kat. Ook stink ik niet. Ik kan dat bewijzen door u aan mijn oksels en mijn achterste te laten ruiken!
De smerige laster van Kat moet nu echt stoppen. Het is inmiddels een probleem geworden dat de stabliteit van ons land serieus bedreigt. Laat Kat daarom oppakken door de Ierse politie en uitleveren aan Nederland zodat hij hier in het gekkenhuis kan worden gestopt waar hij thuishoort. Ik heb dit alles reeds doorgesproken met Joris en hij is het er ook volledig mee eens! Dit kan en mag zo niet doorgaan!

See you soon!

Chris

6 Replies to “BREAKING! KLOMP WENDT ZICH NU TOT MINISTER BLOK: MICHA MOET ASAP WORDEN UITGELEVERD!”

  1. Ligt het aan mij, of komt deze email weinig geloofwaardig over?
    En als de email al echt is, hoe komt u hier dan aan?

    Als dit pakweg despeld was, was dit misschien nog geestig geweest. Nu is het een extra bewijs dat u inderdaad eens een goed gesprek gaat voeren met iemand van buiten uw ‘bubbel’. En dat u die persoon ook serieus neemt.

Geef een reactie