BREAKING: KLOPJACHT OP ‘NIEUWE WABEKE’ BIJ HET AMSTERDAMSE HOF

HORROR-‘RAADSHEER’ IS NIET BEEDIGD MAAR HAALT KINDEREN WEG BIJ DE OUDERS OM ZE ONDER TE BRENGEN IN VERKRACHTINGS-NETWERKEN * ADVOCAAT JAN WOUTER ALT TRAD OP NAMENS DE OUDERS MAAR WEIGERT DE NAAM VAN DE PEDO-RECHTER TE NOEMEN * DAN BLIJFT OVER DE ADVOCAAT VAN DE KINDERBESCHERMING EN HET AMSTERDAMSE HOF ZELF

WAT STAAT ER IN HET REGEERAKKOORD VAN RUTTE/DEMMINK III OVER PEDO-RECHTERS? * GERT-JAN SEGERS VAN DE CHRISTENUNIE HOORDE ERVAN EN ZAG DAT HET GOED WAS: DE VIERDE DAG VAN RUTTE-III

[wp_ad_camp_1]

Het meest stuitende element van de affaire-Demmink is misschien nog wel dat er bij het Haagse Hof een kinderverkrachtende rechter zit -Jan Wolter Wabeke- de nota bene onder ede is exposed door oud-politiemannen maar dat niemand ingrijpt. Deze site kan nu onthullen dat er bij het Amsterdamse Hof een ’tweede Wabeke’ zit: een criminele rechter die zonder te zijn beedigd de meest ingrijpende staats-dwang-maatregel oplegt die er in ons systeem bestaat: het weghalen van kinderen bij de ouders. In de natuur gaan ouders -zoals leeuwen- over tot moord op degene die hun welpjes bij ze wegneemt. Maar het wordt nog erger: want om de identiteit van deze criminele rechter te beschermen, is zelfs de zaak waarin hij (of zij) optrad weggehaald op rechtspraak.nl zodat we de drie namen van de rechters die de beslissing van de rechtbank om het kind in een pedonetwerk onder te brengen niet kunnen zien:

Hier de link. Dan blijven er twee partijen over die de naam zouden kunnen noemen en het Nederlandse volk zouden kunnen beschermen tegen deze misdadiger in toga de waarschijnlijk een goede vriend is van Demmink en Rutte -net als Jan Wolter Wabeke. Dat is de advocaat die in deze zaak optrad namens de pedofielen (Jeugdorg), M. M. van Asperen van Pels Rijcken, het kantoor ook van de beruchte mr. Houtzagers die de pedofielen bijstond in alle grote verhoren. Weinig kans dat die ‘zijn’ pedorechter met naam zal noemen. De andere mogelijkheid is de afdeling Voorlichting van het Amsterdamse Hof. Veel succes.

2 Replies to “BREAKING: KLOPJACHT OP ‘NIEUWE WABEKE’ BIJ HET AMSTERDAMSE HOF”

  1. [* Shield plugin marked this comment as “0”. Reason: Human SPAM filter found “artikel” in “comment_content” *]
    Gozer, wat zit jij vol met shit?!? Waar zijn je bronnen en buiten je eigen duim? Je beweringen staan nergens online je artikelen zijn vals quote? Deze zijn allemaal anders verwoord te vinden online.
    Zeker allemaal gewijzigd nadat jij met de enige echte waarheid naar voren kwam?!

  2. Het is één grote psychopathisch-criminele organisatie dat USA/GB gedrocht Prins Bernhard BV, ontsproten aan de ‘mindset’ van de ondenkbaar walgelijke proactieve gruwelmoordenaars van Dresden in “broederlijke” samenwerking met de ijskoude Nazi ‘deep state’ verrader van ‘Market Garden’.
    Hetzelfde geldt voor de met “ware optelsom krankzinnigen” bezette NAVO, momenteel met Stoltenberg voorop.

    Misschien doet het er niet zoveel toe, of de rechter nu al dan niet is ingezworen bij psychopathocratie Prins Bernhard BV?!

Geef een reactie