BREAKING: KOEN VOSKUIL KRIJGT DEMMINK-PUBLICATIEVERBOD VAN HANS NIJENHUIS; KRANT KIEST VOOR DEMMINK-MAN CHRIS KLOMP

KOEN VOSKUIL MAG NIET PUBLICEREN OVER ‘ZIJN’ DOSSIER DICK WILLARD [BACKGROUNDS HHC] * CHRIS KLOMP EN HET MINISTERIE HEBBEN DE MACHT BIJ HET AD NU VOLLEDIG OVERGENOMEN * HYPER-AMBITIEUZE HANS NIJENHUIS WIL ZIJN KRANT VERDER ‘UITBOUWEN’ OP DE LIJKJES VAN DE DOOR DE PEDOFIELEN VERKRACHTE EN VERMOORDE KINDEREN * LANG LEVE HET AD!

[wp_ad_camp_1]

Het AD heeft Koen Voskuil te verstaan gegeven dat er niets meer mag worden gepubliceerd over de zaak-Demmink. Als er al iets over Demmink wordt geschreven, moet dat gebeuren door de door de staat betaalde en aangestuurde Chris Klomp. Dat moet de conclusie zijn nu Voskuil de kans wordt misgund zelfs op zijn ‘eigen’ Demmink-dossier, dat van de Haagse kinderpooier Dick Willard, zijn ultieme gelijk te halen. Micha beschreef reeds twee jaar geleden hoe Koen Voskuil bij de Van Well-verhoren ‘onder curatele’ werd geplaatst van Chris Klomp. Enige dagen geleden sprak Micha Voskuil die de mogelijkheid toen open liet dat er een stuk over de spectaculaire verklaring van schrijfste Yvonne Keuls zou verschijnen. Kwade pedo-genius achter deze ongekende nazi-praktijken in hoofdredacteur Hans Nijenhuis die recent nog liet optekenen in De Volkskrant: Bij het AD schamen we ons niet te zeggen waar het op staat.

3 Replies to “BREAKING: KOEN VOSKUIL KRIJGT DEMMINK-PUBLICATIEVERBOD VAN HANS NIJENHUIS; KRANT KIEST VOOR DEMMINK-MAN CHRIS KLOMP”

 1. Na drie regels weet je alweer dat Kat zijn eigen alternative facts heeft verzonnen: ‘Dat moet de conclusie zijn nu Voskuil de kans wordt misgund zelfs op zijn ‘eigen’ Demmink-dossier, dat van de Haagse kinderpooier Dick Willard, zijn ultieme gelijk te halen.’

  En in de volgende video is het plotsklaps een vaststaand ‘feit’.

 2. Het komt nooit meer goed met Nederland zonder interventie van buiten af. Europa is op weg naar de afgrond. Wegwezen daar voordat het te laat is.

 3. Bij het AD schamen we ons niet te zeggen waar het op staat.
  ————————
  Psychopaten schamen zich nergens voor inderdaad. Immers: geen geweten = geen schaamte (Bernhard, Clinton, de Willemien e.d.).

  En waar het bij de ‘alien mindset’ op staat? Dat kan wel eens verrassend uitpakken……

Geef een reactie