BREAKING LAATSTE NIEUWS: TON HOFSTEDE EN CHRIS KLOMP DIENEN EXACT DEZELFDE AGENDA MET DEZELFDE ‘TAKTIEK’: INTIMIDATIE EN AANGIFTE

TON TYPFOUT HOFSTEDE BEDREIGDE NIET ALLEEM MICHA, MAAR OOK BOUDINE BERKENBOSCH * HET IS 100% CHRIS KLOMP: BIJ ELKE SCHEET DIE KAN LEIDEN TOT EXPOSURE RENT TON TYPFOUT NAAR DE POLITIE EN JORIS DEMMINK * ZONDDAG MEER IN ROA 7

ALS ADELE VAN DER PLAS EN DE STICHTING RESTORE JUSTICE NU NIET OPENLIJK AFSTAND NEMEN VAN HOFSTEDE, IS HUN ZAAK VOLLEDIG VERLOREN

Mijn geduld met jou is op. Ik bied je nu nog één uitweg: Jij bevestigt mij dit weekend nog per email dat je jouw chantage en afpersing intrekt en die nooit meer zult effectueren. Zo niet, dan zal ik je maandag 18 november zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk gaan vervolgen. En reken maar dat ik niet opgeef. Je hebt nog 24 + 7 = 31 uur de tijd. Aldus Ton Typfout per email aan Boudine. Het intimiderende taalgebruik is exact dat van Chris Klomp. No further questions. We weten het al jaren. Het Riouwstraat 13-bedrog says it all.

3 Replies to “BREAKING LAATSTE NIEUWS: TON HOFSTEDE EN CHRIS KLOMP DIENEN EXACT DEZELFDE AGENDA MET DEZELFDE ‘TAKTIEK’: INTIMIDATIE EN AANGIFTE”

 1. “”ALS ADELE VAN DER PLAS EN DE STICHTING RESTORE JUSTICE NU NIET OPENLIJK AFSTAND NEMEN VAN HOFSTEDE, IS HUN ZAAK VOLLEDIG VERLOREN””

  Lijkt me toch dat als Adele een keuze moet maken zij Ton zijn opstelling qua persoon en qua werken zij een keuze zal maken voor Ton ipv Micha Kat waar ze min of meer al 10 jaar lang zich bont en blauw ergert, en zij zich niet zal laten misbruiken door de heer Kat in zijn poging om weer enig aansluiting te krijgen.

  weltrusten heer Kat

 2. Het is opvallend dat Micha geen enkele rol meer speelt in de fitties in het plotterwereldje. Hij wordt niet eens genoemd, laat staan dat ze nog ruzie met hem maken.
  Micha doet bij de alternatieve media alleen nog voor spek en bonen mee.

  1. ” Het is opvallend dat Micha geen enkele rol meer speelt in de fitties in het plotterwereldje. Hij wordt niet eens genoemd, laat staan dat ze nog ruzie met hem maken.
   Micha doet bij de alternatieve media alleen nog voor spek en bonen mee.”

   Mispoes!

Geef een reactie