BREAKING! LEGAL TERROR TEGEN MARINE LE PEN BEWIJST OPNIEUW: OM VOERT POLITIEKE HETZE TEGEN GEERT WILDERS

HERMAN BOLHAAR ZOU OGENBLIKKELIJK MOETEN WORDEN GEARRESTEERD WEGENS MISBRUIK VAN PUBLIEKE MIDDELLEN VOOR POLITIEKE DOELEINDEN * HET OM IS NU DE FACTO EEN TERREUR-ORGANISATIE VAN DE STAAT * DAT BLIJKT OOK UIT DE MEER DAN 10 VERVOLGINGEN VAN MICHA * WIE GRIJPT IN?

4 Replies to “BREAKING! LEGAL TERROR TEGEN MARINE LE PEN BEWIJST OPNIEUW: OM VOERT POLITIEKE HETZE TEGEN GEERT WILDERS”

 1. Psychopaten zijn fundamenteel anti-sociaal = o.a. anti-democratie, anti-(normale)wetgeving, anti Trias Politica:

  Psychopaten willen een pervers soort ABSOLUTE macht en controle (over leven en dood van de ‘untermenschen/gullible fools’).

  Alle staatsmachten worden bevolkt met ‘pure evil’ psychopaten = dezelfde totaal-gestoorde ‘mindset’ op sleutelposities, die elkaar NAADLOOS het balletje toespelen. Van H.A.A.G. Vermeulen naar Gonsalves, dan van Bolhaar naar Cees Fasseur en vervolgens naar Westenberg via Van den Emster en K.J. Kraan.

  Allemaal niet in normaal menselijk belang!

 2. De EU is ook een project van psychopaten die elkaar in WOII gevonden hebben. Je kunt PB BV dus ook niet als psychopathocratie/terreurorganisatie aangeven bij de EU…….

  Het enige is met overmacht oppakken, testen en uitnemen. Maar krijg een door psychopaten in ‘deep sleep’ gemanipuleerde zombie-achtige bevolking eerst maar eens wakker.

 3. Van de staat = van ijskoude/hondsbrutale SS psychopaat Bernhard en zijn naoorlogse weerzinwekkende netwerk van psychopaten en walgelijke lakeien/corrupte meelopers/hielenlikkers = PB BV.

  Een legale natiestaat heeft geen moordenaars als Gonsalves in dienst en maakt geen gemene zaak met oorlogscriminelen die tienduizenden kindervluchtelingetjes ijskoud overgieten met brandende witte fosfor.

  Van dit (onverbeterlijk) boeventuig dus:

  Auch Prinz Bernhard von den Niederlanden hat eine Nazi-Vergangenheit. In Deutschland geboren als Prinz Bernhard zur Lippe-Biesterfeld, trat er Anfang der 1930er der Nazipartei bei und trug ab 1933 den SS-Rock. Ab 1935 war er für die Geheimdienstabteilung NW7 der IG Farben tätig. Es heißt, daß seine Ehe mit Prinzessin Juliana, der Tochter der niederländischen Königin Wilhelmina, von Gerhard Fritze arrangiert worden sei, dem Direktor der IG Farben und Verwandten des NW7-Oberhaupts Max Ilgner

Geef een reactie