BREAKING: MAANDAG OCHTEND GEEFT MICHA EEN PERSCONFERENTIE OVER DE ZAAK-WESTENBERG EN DE MAFIA-TAKEOVER VAN ONZE RECHTSTAAT

DE INFORMATIE DIE MICHA MAANDAG BEKEND ZAL MAKEN IS DERMATE ERNSTIG EN EXPLOSIEF, DAT ER DIRECT EEN PARLEMENTAIRE ENQUETE MOET WORDEN INGESTELD NAAR DE TOTAL TAKEOVER VAN ONZE RECHTSTAAT DOOR CRIMINELEN, PEDOFIELEN EN MOORDENAARS * STAY TUNED!

3 Replies to “BREAKING: MAANDAG OCHTEND GEEFT MICHA EEN PERSCONFERENTIE OVER DE ZAAK-WESTENBERG EN DE MAFIA-TAKEOVER VAN ONZE RECHTSTAAT”

 1. Bernhard en de nep Oranjes zijn *door de mand gevallen* als verzwegen SS/SA Mann, Abwehr infiltrant alsmede grondwet verkrachters, hoogverraders,massamoordenaars/gruwelmoordenaars, usurpators, schaamteloze ringeloorders en pedofielen.

  Wel, verwacht niet, dat psychopaten zichzelf berouwvol bij “Justitie” gaan melden……

 2. Ah, “je geeft een persconferentie”.
  Je bedoelt: je zit weer in hetzelfde kamertje, en brabbelt voor de zoveelste keer dezelfde prietpraat tegen je cameraatje, wat daarna weer door dezelfde paar mensen wordt bekeken. Einde “persconferentie”.

  Ooit gaf je nog eens een persconferentie in een afgehuurde kamer op Schiphol, waar ook nog wat mensen op af kwamen. Zelfs een heuse echte journalist. Eentje maar (Bas Paternotte), maar toch, een échte journalist deed de moeite om te komen luisteren naar wat Micha te vertellen had. Dat was 2012. Nu, 7 jaar later, zou dat van ze langzalzeleven niet gebeuren.

 3. Een persconferentie?!?!?
  Waarom vertel je het niet gewoon hier, direct aan jouw handjevol volgers? Of ben jij echt zo naïef dat je denkt dat er pers zal verschijnen op jouw ‘persconferentie’? Want in dat geval ben jij echt nog verknipter dan ik had gedacht, maar aan de andere kant is het misschien precies zoals jijzelf altijd zegt: de werkelijkheid is altijd nog gekker!!

Geef een reactie