BREAKING: MARCEL GELAUFF IS NU RIJP VOOR HET GEKKENHUIS

TERWIJL MARCEL GELAUFF ER PERSOONLIJK VOOR ZORGT DAT MICHA KAT ACHTER TE TRALIES MOET KOMEN, BERICHT DE NOS WEL IN GEUREN EN KLEUREN A CHARGE OVER EEN BLOGGER OP SINT-MAARTEN DIE PRECIES HETZELFDE DOET EN ‘NOG EENS ACHT DAGEN MOET BLIJVEN VASTZITTEN’ * HEEFT HET EEN OP EEN OF ANDERE MANIER MET HET ANDERE TE MAKEN? LEES HET HELE VERHAAL OP NRCOMBUDSMAN
[wp_ad_camp_1]

6 Replies to “BREAKING: MARCEL GELAUFF IS NU RIJP VOOR HET GEKKENHUIS”

 1. Zelfs een VVD-er neem het voor deze mevrouw op …. en dus ………

  Misschien wordt mevrouw wel betaald door een zogezegde familie poot op dat eiland …….. zoals dat bij Kat het geval was.

  En Kat vervolgens een grote bek heeft over andere spindokters en vervolgens zijn Eigen functie effe is vergeten en vervolgens na einde van zijn dienstverband zijn bestaansrecht aan de samenwerking met Poot ophangt aka uitvreter. ….. ik ben zo zielig , zo heilig.

  Beetje mee jengelen met schilderwijk en andere grapppen grollen is leuk voor de markting van zijn bestaansrecht.

  Met zijn tube your shop handel hoor je hem niet als de trotse eigenaar van de zaak de fotos van Clinton en andere aan hem showen.
  Dan is ie muisstil ………..

 2. “”TERWIJL MARCEL GELAUFF ER PERSOONLIJK VOOR ZORGT DAT MICHA KAT ACHTER TE TRALIES MOET KOMEN””

  Lijkt mij sterk, hij doet aangifte en laat vervolgens het OM toetsen of Kat inderdaad over de schreef is gegaan. Het OM had voor hetzelfde geld het ook kunnen afwijzen zoals dat bij koen Voskuil het geval was …

 3. You’re missing the point, deminkkat. Het gaat er niet of en hoe vaak de NOS aan de zaak van Kat aandacht heeft besteed, het gaat om de manier waarop (“à charge” of “à décharge”). Daar waar het deze dame op St. Maarten overduidelijk in bescherming neemt, laat men Micha, die zich op soortgelijke wijze uit (“harde en ongenuanceerde bewoordingen”, “beschuldiging van corruptie”, “geen blad voor de mond”, “felle pen”) doelbewust de bak indraaien. Zelfs een VVD-er neem het voor deze mevrouw op. Maar goed, dat is wat we wel vaker zien: we trekken een grote broek aan als het gaat om de vrijheid van meningsuiting in Verweggistan, maar oh wee, als het dichterbij komt of wanneer je zelf onderwerp van kritiek bent. Als ik Kat was zou ik dit artikel bijvoegen in het hoger beroep om de huichelachtige werkwijze van NOS/Gelauff te illustreren.

 4. Sint Maarten hoort bij Nederland.
  Weer bewijs dat we te maken hebben met een bananenrepubliek waar ze kritische journalisten de bak in gooien.

  Next.

 5. Waar heb je het over Micha? Ook aan jouw zaken is door de NOS uitvoerig aandacht besteed, zowel toen je in 2012 werd gearresteerd op Schiphol (http://tinyurl.com/7xy96pa) als toen de rechter besloot dat je langer vast moest blijven zitten (http://tinyurl.com/bq7v5pt) als toen je dinsdag werd veroordeeld tot tien maanden cel (http://tinyurl.com/qct857a). Kortom, er is door Gelauff al meer over jou gepubliceerd dan over die Caribische blogger.

  Je blijft het proberen hè, gewoon heel hard roepen dat het A is terwijl het in werkelijkheid B is. Gelukkig zijn er ook nog echt wakkere mensen.

Geef een reactie